Digitalizarea în pandemie. Afacerile au trecut în online pentru a nu-și pierde clienții

Advertorial
Joi, 10 Februarie 2022, ora 16:44
6242 citiri
Digitalizarea în pandemie. Afacerile au trecut în online pentru a nu-și pierde clienții
gazduire web FOTO: virtono.ro

Pandemia a dus la o digitalizare mult mai rapidă. Pentru a-și menține afacerile pe linia de plutire în timpul pandemiei, tot mai mulți oameni de afaceri s-au îndreptat spre mediul online.

Este un lucru firesc, care s-ar fi întâmplat și natural, însă treptat, în decurs de câțiva ani de zile. Pandemia a dus însă la o accelerare a creșterii numărului de afaceri care își desfășoară activitatea în online. Și este și normal, deoarece chiar și după trecerea perioadei de lockdown, multe persoane lucrează în continuare de acasă, iar online-ul este nu doar un mod de comunicare și de muncă, dar a devenit modul în care cei mai mulți își fac cumpărăturile.

Odată cu pandemia au apărut aplicațiile de delivery specializate pe cumpărăturile din hypermarketuri. Astfel, oamenii economisesc timp prețios plasând comenzile online, în doar câteva minute, fără a fi nevoiți să mai piardă timpul în trafic, în magazine și la casele de marcat.

Cu ajutorul online-ului totul a devenit mult mai facil, mai accesibil și mai rapid. Iar acesta a fost doar începutul. Odată ce a crescut puterea de cumpărare online, tot mai multe companii au decis să aleagă aceasta cale pentru promovarea afacerilor, dar și pentru a-și mări profiturile. Restaurantele care nu făceau livrări la domiciliu înainte de pandemie, au început să facă acest lucru, magazinele fizice se mută, de asemenea, în online. Până și numărul farmaciilor care livrează la domiciliu au crescut (desigur, livrările se fac cu excepția medicamentelor care se eliberează pe bază de prescripție medicală). Iar lista poate continua.

Odată cu pandemia a crescut și numărul antreprenorilor. Fie că sunt persoane care și-au descoperit un nou hobby, fie ca sunt persoane care aveau deja o idee, însă nu aveau timpul necesar să se ocupe de dezvoltarea acesteia, acum au găsit oportunitatea perfectă.

Trecerea în online necesită găzduire web avantajoasă

Afacerile și antreprenorii care vor să se facă cunoscuți în mediul online au nevoie de un site web și găzduire calitativă si accesibila.

Crearea unui site nu este deloc dificilă. Până și cei mai puțin pricepuți la tehnologie au, în prezent, posibilitatea de a-și crea un site atrăgător pentru public, în timp record.

Trebuie doar să știi care este nișa de persoane căreia te adresezi, ce vrei să obții (profit din vânzări, promovarea afacerii, etc) și apoi să găsești un nume de domeniu potrivit pentru afacerea ta și ușor de reținut de către public.

După cumpărarea domeniul nu îți mai rămâne decât să alegi o platformă online pentru crearea rapidă a site-ului. De exemplu, Wordpress îți oferă posibilitatea de a-ți crea un site gratuit și îți pune la dispoziție sute de template-uri din care poți alege ceea ce se potrivește site-ului tău. Cu ajutorul Wordpress poți crea fie un magazin online, fie un site de prezentare sau chiar un site de content. Totul rapid și ușor.

Pentru a folosi Wordpress ai nevoie de un singur lucru: o găzduire online la cel mai bun preț.

Încearcă hostingul de mare viteza de la VIRTONO profitând de oferta actuală de doar 1 Euro pentru primele 6 luni. Este ideală atât pentru cei care sunt la început de drum cât și pentru cei cu experiență în online, deoarece VIRTONO îți oferă o găzduire web de calitate și de mare viteză, pentru ca utilizatorii să rămână pe pagina ta.

Virtono a lansat această campanie tocmai pentru a veni în sprijinul antreprenoriatului românesc și pentru a sprijini afacerile, în contextul pandemiei.

Este foarte simplu să obții găzduirea la doar 1 euro. Trebuie doar să intri pe virtono.ro și să comanzi pachetul de găzduire pentru orice plan de hosting dorești, cu un euro pentru 6 luni. Asigură-te că la plasarea comenzii introduci codul de reducere 1Euro, pentru a beneficia de campanie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
#gazduire web, #site, #afaceri , #stiri afaceri