Gelu Visan: La Baia Mare sunt foarte multe nebuloase

Sambata, 16 Aprilie 2011, ora 08:24
2694 citiri
Gelu Visan: La Baia Mare sunt foarte multe nebuloase

Sustinerea pe care UDMR si-a aratat-o fata de candidatul USL la Primaria Baia Mare nu va pune in pericol Coalitia de guvernare a declarat pentru Ziare.com deputatul PD-L Gelu Visan.

Democrat liberalul a afirmat ca nu ii impartaseste ideea colegului sau, senatorul Iulian Urban, care a spus ca UDMR va vinde PD-L la primul colt", un semn in acest sens fiind ca maghiarii au decis sa-l sustina pe candidatul USL la Primaria Baia Mare.

"Este declaratia senatorului Iulian Urban si nu sunt de acord cu ea. Cine nu are experienta diverselor alegeri locale poate sa faca si astfel de declaratii. In niciun caz nu sunt de acord cu aceasta declaratie pentru ca discutiile acestea de Consiliu Judetean si Consilii Locale au specificitati locale. Nu cred ca este o chestiune legata de politica generala de partid si cred ca sunt chestiuni locale", a declarat Gelu Visan.

In opinia democrat liberalului, alegerile locale din Baia Mare reprezinta mai mult "dorinta unora sau altora de a castiga Primaria de acolo, prea putin este vorba de implicare politica".

"Acolo cu Baia Mare sunt foarte multe nebuloase, asa ca prefer sa ma abtin. Acolo este un candidat USL, care a plecat dintr-o parte, s-a dus in alta parte. Asa ca mai putin cred ca este vorba de implicare politica si mai mult de dorinta unora sau altora de a castiga Primaria de acolo. Cunosc istoria candidatului USL. Dar mai este mult pana la alegerile locale si se pot intampla multe, inclusiv razgandiri din toate partile", a mai declarat Gelu Visan pentru Ziare.com.

Deputatul Catalin Chereches a anuntat la inceputul saptamanii ca va candida la Primaria Baia Mare din partea USL. UDMR Maramures a semnat un protocol de sustinere a aceluiasi candidat al Opozitiei.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#Gelu Visan alegeri Baia Mare, #UDMR USL Baia Mare , #stiri Gelu Visan
Comentarii
Poza ulivia
ulivia
rank 1
PEDAGOGUL GELU VISAN ESTE UN PEDOFIL SI UN VIOLATOR DE MINORI, CU PATALAMA DE DE-PUTAT CUMPARATA DE LA PDL.
Poza DUTTY
DUTTY
rank 5
DECI DACA PORTOCALII NU AU UN CANDIDAT CREDIBIL LA PRIMARIA BAIA-MARE