Gelu Visan: PD-L nu isi schimba culoarea. Ne imbracam in violet pentru ca suntem in ton cu moda

Duminica, 17 Aprilie 2011, ora 09:42
3221 citiri
Gelu Visan: PD-L nu isi schimba culoarea. Ne imbracam in violet pentru ca suntem in ton cu moda

Dupa ce Emil Boc si mai multi membri PD-L au purtat cravate violet la Giurgiu, cand premierul si-a prezentat motiunea cu care vrea sefia partidului, in presa au aparut zvonuri ca democrat liberalii vor sa isi schimbe culoarea oficiala in violet.

Deputatul PD-L Gelu Visan da insa asigurari ca in interiorul partidului nu s-a discutat niciodata despre schimbarea culorii. Faptul ca multi democrati liberali se imbraca in violet, spune el, inseamna ca sunt in ton cu moda.

"Nu s-a pus niciodata problema in interiorul partidului de a schimba culoarea care ne-a definit in 2004. Deloc nu s-a pus problema schimbarii partidului pana in acest moment in vreo intalnire la care am participat. Si mie imi place movul si eu port cravate mov. Se pare ca movul este culoarea anului acesta. Dar nu cu anumite conotatii imi place movul.

Culoarea unui partid, culoarea de campanie si culoarea de materiale este o chestiune cat se poate de serioasa ca si sigla si daca vreodata ne vom gandi, dar repet, pana acum nu s-a luat in discutie absolut deloc schimbarea culorii partidului, trebuie facut intr-un mod foarte serios pentru ca este o chestiune extrem de serioasa si se ia in urma unei analize. Faptul ca mai multor membri ai PD-L, printre care recunosc ca ma numar si eu dar asta nu inseamna ca am vreo idee cu schimbarea partidului, ne place culoarea mov, inseamna ca suntem in ton cu moda", a declarat Gelu Visan pentru Ziare.com.

Nastase: Arma PD-L in fata cresterii preturilor este flacara violet

Chiar si deputatul PSD Adrian Nastase a luat in serios aceste zvonuri si i-a atacat pe democrat liberali pe blogul sau, afirmand ca "una dintre preocuparile partidului aflat la guvernare consta in schimbarea culorii oficiale. Partidul aflat la conducerea tarii nu este interesat de adevaratele probleme ale Romaniei printre care se numara si majorarea preturilor".

Gelu Visan a declarat insa pentru Ziare.com ca PD-L este extrem de preocupat de perioada prin care trecem si de relansarea economica a Romaniei.

"Constat ca un foarte interesant mijloc de comunicare este blogul si nu declaratiile cat se poate de clare si asumate. Pentru ca blogul in general este o chestiune pe care o asumi pe jumatate. Poti sa zici ca 'domnule, au fost ideile mele, mi-au venit intr-o seara si am scris pentru ca sunt ideile mele. De ce comentati?'.

Dar, totusi, pentru ca domnul Adrian Nastase a scris pe blog lucrul acesta, pot sa il asigur si eu dar si alti colegi din PD-L ca suntem extrem de preocupati de perioada prin care trecem si de relansarea economica a Romaniei. Nu este ca principala preocupare in acest moment in interiorul partidului o discutie despre culoarea de campanie electorala", a mai declarat Gelu Visan pentru Ziare.com.

Deputatul PD-L a precizat ca nu il condamna pe Nastase pentru criticile aduse pe blog Guvernului pentru ca, spune el, "este in Opozitie si este dreptul dansului sa scrie pe blog ce doreste".

"Faptul ca ne imbracam intr-un fel sau altul nu stiu daca poate sa insemne ceva. Inca o data spun, sigla, numele si culoarea de campanie a partidului si de materiale sunt lucruri extrem de serioase si nu au legatura cu speculatiile, chiar daca sunt ale domnului Adrian Nastase. E dreptul dansului, este in Opozitie si este dreptul dansului sa scrie pe blog ce doreste", a conchis Gelu Visan.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#PDL violet partid, #Gelu Visan PDL culoare, #violet PDL sigla culoare , #stiri Gelu Visan