General rus suferind de obezitate morbidă, mobilizat de urgență în Ucraina. La 67 de ani mănâncă cinci mese zilnic, "stinse" cu votcă

Luni, 27 Iunie 2022, ora 16:29
17811 citiri
General rus suferind de obezitate morbidă, mobilizat de urgență în Ucraina. La 67 de ani mănâncă cinci mese zilnic, "stinse" cu votcă

Generalul Pavel (67 de ani), un veteran al războiului dezastruos al Rusiei din Afganistan, a fost scos din pensie pentru a se alătura bătăliei din Ucraina.

Sursele indică faptul că veteranul rus mănâncă cinci mese zilnic și bea cel puțin un litru de vodcă în același interval.

Generalul rus obez retras din activitate, a fost trimis să lupte în prima linie în estul Ucrainei, deoarece Vladimir Putin rămâne fără ofițeri superiori.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Generalul în vârstă de 67 de ani este acum responsabil de forțele speciale ruse care operează în regiune, după ce fostul comandant al unității a fost grav rănit într-o lovitură de artilerie.

Veteranul războiului dezastruos al Rusiei din Afganistan este cunoscut sub numele de generalul Pavel.

O sursă principală de informații a declarat aseară pentru Daily Star Sunday: „Putin acum răzuiește butoiul.

Cei mai mulți dintre comandanții săi cei mai buni și întăriți în luptă au fost uciși sau răniți în lupta în Ucraina, așa că el recurge la trimiterea pe front de ofițeri de rang secund, care nu rezistă foarte mult.

Acum îi scoate pe generali de la pensie, iar unul dintre aceștia este generalul Pavel.

Putin este ca un șef al mafiei căruia nimeni nu poate refuza să i se supună. Dacă un general în pensie primește un mesaj de la Putin spunând că mama Rusia are nevoie de tine pentru a lupta în Ucraina, nu poți face mare lucru. Acum există o scăpare din Rusia datorită sancțiunilor.”

Pavel a fost soldat de peste 40 de ani și a devenit comandant al forțelor speciale ale Rusiei, dar asta a fost acum 25 de ani, când era mai tânăr și mai în formă.

Se pare că a servit în Siria chiar înainte de a se retrage din serviciul activ în urmă cu cinci ani.

Până de curând, el locuia într-o suburbie a Moscovei, dar se pare că i s-a ordonat să revină la serviciul activ luna trecută.

Ofițerul este atât de gras încât trebuie să-și facă uniforma special și poartă două seturi de armătură pentru a-și acoperi circumferința substanțială.

A Se spune despre el că re nevoie de cinci mese pe zi și cel puțin un litru de vodcă.

Rusia ar avea până la 10 generali în războiul din Ucraina și până la 30 de ofițeri superiori.

Ultimele estimări sugerează, de asemenea, că până la 30.000 de soldați ruși au fost uciși în acțiune și până la 100.000 au fost răniți.

Rusia a pierdut peste 4.000 de tancuri și vehicule blindate, 216 avioane de luptă, 183 de elicoptere de atac și 620 de drone.

Surse de informații cred că Rusia este pe punctul de a rămâne fără arme de precizie, precum rachetele dirijate și chiar rundele de artilerie.

„Atât Rusia, cât și Ucraina suferă o mulțime de victime, iar stocurile de muniție de război funcționează la rate foarte scăzute.

Rusia a pierdut, de asemenea, un număr mare de tancuri și vehicule blindate, iar acestea sunt echipamente complexe care nu pot fi înlocuite cu ușurință”, scrie dailystar.co.uk.

Citeste si:
Momentul când ucrainenii distrug un depozit de muniție al rușilor și un lansator multiplu de rachete VIDEO
Momentul când ucrainenii distrug un depozit de muniție al rușilor și un lansator multiplu de rachete VIDEO
Armata ucraineană a publicat o nouă înregistrare video cu pierderile suferite de Rusia. Potrivit sursei citate, soldații ucraineni au distrus un lansator multiplu de rachete BM-21 Grad și...
Regretele unui soldat rus care a fost pe front în primele luni ale războiului din Ucraina: ”Puțini oameni voiau să lupte”. Cât de pregătită era armata lui Putin
Regretele unui soldat rus care a fost pe front în primele luni ale războiului din Ucraina: ”Puțini oameni voiau să lupte”. Cât de pregătită era armata lui Putin
Pavel Filatiev, un parașutist rus în vârstă de 33 de ani, s-a aflat printre cei care au fost trimiși în prima linie a războiului la începutul invaziei în Ucraina, pe 24 februarie 2022....
Comentarii
BizonTroll
rank 5
Jupiter
rank 5
Bleah , si la jeneralul romm este loc si timp sa depaseasca pe gen