General rus suferind de obezitate morbidă, mobilizat de urgență în Ucraina. La 67 de ani mănâncă cinci mese zilnic, "stinse" cu votcă

Luni, 27 Iunie 2022, ora 16:29
18774 citiri
General rus suferind de obezitate morbidă, mobilizat de urgență în Ucraina. La 67 de ani mănâncă cinci mese zilnic, "stinse" cu votcă
Generalul Pavel suferă de obeziate morbidă FOTO Twitter

Generalul Pavel (67 de ani), un veteran al războiului dezastruos al Rusiei din Afganistan, a fost scos din pensie pentru a se alătura bătăliei din Ucraina.

Sursele indică faptul că veteranul rus mănâncă cinci mese zilnic și bea cel puțin un litru de vodcă în același interval.

Generalul rus obez retras din activitate, a fost trimis să lupte în prima linie în estul Ucrainei, deoarece Vladimir Putin rămâne fără ofițeri superiori.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Generalul în vârstă de 67 de ani este acum responsabil de forțele speciale ruse care operează în regiune, după ce fostul comandant al unității a fost grav rănit într-o lovitură de artilerie.

Veteranul războiului dezastruos al Rusiei din Afganistan este cunoscut sub numele de generalul Pavel.

O sursă principală de informații a declarat aseară pentru Daily Star Sunday: „Putin acum răzuiește butoiul.

Cei mai mulți dintre comandanții săi cei mai buni și întăriți în luptă au fost uciși sau răniți în lupta în Ucraina, așa că el recurge la trimiterea pe front de ofițeri de rang secund, care nu rezistă foarte mult.

Acum îi scoate pe generali de la pensie, iar unul dintre aceștia este generalul Pavel.

Putin este ca un șef al mafiei căruia nimeni nu poate refuza să i se supună. Dacă un general în pensie primește un mesaj de la Putin spunând că mama Rusia are nevoie de tine pentru a lupta în Ucraina, nu poți face mare lucru. Acum există o scăpare din Rusia datorită sancțiunilor.”

Pavel a fost soldat de peste 40 de ani și a devenit comandant al forțelor speciale ale Rusiei, dar asta a fost acum 25 de ani, când era mai tânăr și mai în formă.

Se pare că a servit în Siria chiar înainte de a se retrage din serviciul activ în urmă cu cinci ani.

Până de curând, el locuia într-o suburbie a Moscovei, dar se pare că i s-a ordonat să revină la serviciul activ luna trecută.

Ofițerul este atât de gras încât trebuie să-și facă uniforma special și poartă două seturi de armătură pentru a-și acoperi circumferința substanțială.

A Se spune despre el că re nevoie de cinci mese pe zi și cel puțin un litru de vodcă.

Rusia ar avea până la 10 generali în războiul din Ucraina și până la 30 de ofițeri superiori.

Ultimele estimări sugerează, de asemenea, că până la 30.000 de soldați ruși au fost uciși în acțiune și până la 100.000 au fost răniți.

Rusia a pierdut peste 4.000 de tancuri și vehicule blindate, 216 avioane de luptă, 183 de elicoptere de atac și 620 de drone.

Surse de informații cred că Rusia este pe punctul de a rămâne fără arme de precizie, precum rachetele dirijate și chiar rundele de artilerie.

„Atât Rusia, cât și Ucraina suferă o mulțime de victime, iar stocurile de muniție de război funcționează la rate foarte scăzute.

Rusia a pierdut, de asemenea, un număr mare de tancuri și vehicule blindate, iar acestea sunt echipamente complexe care nu pot fi înlocuite cu ușurință”, scrie dailystar.co.uk.

Vladimir Putin se păcălește singur cu alegerile. De unde vin pericolele pentru liderul de la Kremlin
Vladimir Putin se păcălește singur cu alegerile. De unde vin pericolele pentru liderul de la Kremlin
"Cel mai important rezultat al oricăror alegeri din Rusia este legitimitatea", le-a spus Vladimir Putin celor mai importanți oficiali electorali ruși atunci când aceștia s-au reunit la...
Cum vede Ucraina cererea lui Putin pentru crearea unei zone-tampon: Dovadă că războiul va escalada
Cum vede Ucraina cererea lui Putin pentru crearea unei zone-tampon: Dovadă că războiul va escalada
Consilierul prezidenţial ucrainean, Mihailo Podoliak, a declarat luni, 18 martie, că ideea liderului rus, Vladimir Putin, de a crea o zonă tampon în interiorul teritoriului ucrainean este un...
#general rus, #obez, #pensionat, #razboi Rusia Ucraina, #Vladimir Putin, #comandanti, #ucisi , #Razboi Ucraina