Mircea Geoană, despre intențiile Rusiei de a începe un război cu NATO: „Ei de-abia se descurcă în Ucraina”
Mircea Geoana / NATO
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că Federaţia Rusă nu are nici capacitatea şi nici intenţia de a începe un război cu NATO, precizând că ruşii de-abia se descurcă în Ucraina. El a sibliniat, însă, că NATO trebuie să fie atentă la riscul de escaladare a conflictului prin incident sau accident. ...
Mircea Geoană, despre rolul pe care l-ar avea NATO în cazul unui atac al Rusiei în Republica Moldova: ”Ne este partener, dar nu membru al Alianței”
Vineri, 24 Februarie 2023, ora 23:02 - Mircea Geoană, despre rolul pe care l-ar avea NATO în cazul unui atac al Rusiei în Republica Moldova: ”Ne este partener, dar nu membru al Alianței”
Mircea Geoana / stiri Mircea Geoana
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit vineri, 24 februarie, despre tensiunile din ultima perioadă între Rusia și Republica Moldova. Referindu-se la războiul din...
Mesajul lui Mircea Geoană pentru românii care se tem de un atac al Rusiei: ”NATO își face treaba”
Vineri, 17 Februarie 2023, ora 22:19 - Mesajul lui Mircea Geoană pentru românii care se tem de un atac al Rusiei: ”NATO își face treaba”
Mircea Geoana / stiri Mircea Geoana
Mircea Geoană a dat asigurări că NATO face tot ce trebuie pentru a proteja fiecare centimetru pătrat al ţărilor partenere. Secretarul general adjunct al NATO a declarat, pentru Antena 3...
Mircea Geoană, despre un posibil atac al Rusiei asupra Republicii Moldova: ”Astăzi, nu are forțe suficiente”
Luni, 13 Februarie 2023, ora 20:34 - Mircea Geoană, despre un posibil atac al Rusiei asupra Republicii Moldova: ”Astăzi, nu are forțe suficiente”
Mircea Geoana / stiri Mircea Geoana
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit luni, 13 februarie, despre tensiunile dintre Republica Moldova și Rusia. Potrivit acestuia, Rusia nu are forță acum să atace...
Mircea Geoană, detalii despre avioanele-spion pe care le trimite NATO în România: ”Acest ochi atotvăzător din cer va furniza informaţii critice, în timp real”
Vineri, 13 Ianuarie 2023, ora 22:30 - Mircea Geoană, detalii despre avioanele-spion pe care le trimite NATO în România: ”Acest ochi atotvăzător din cer va furniza informaţii critice, în timp real”
Mircea Geoana / stiri Mircea Geoana
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a transmis vineri, 13 ianuarie, că în urma deciziei Alianței de a trimite în țara noastră avioane AWACS, ”cerul şi teritoriul României...

Despre Mircea Geoana

Mircea Dan Geoana este un om politic, etichetat de Ion Iliescu drept “prostanac”, care din 2005 pana in februarie 2010 a fost presedinte al Partidului Social Democrat. Din decembrie 2008, indeplineste functia de presedinte al Senatului.

Nascut pe 14 iulie 1958, Geoana este casatorit cu Mihaela Geoana si are 2 copii: Ana Maria si Alexandru.

Geoana este specialist in politica externa, a fost ambassador la Washington si ministru de externe in Guvernul Nastase.

A candidat la Primaria Capitalei in 2004 si a pierdut din primul tur in fata lui Traian Basescu. Tot Traian Basescu l-a invins in 2009 in cursa pentru presedintia Romaniei.

In 2004, a fost propunerea pentru functia de premier a PSD, partid care castigase alegerile, dar presedintele Traian Basescu nu a vrut sa o ia in seama si l-a desemnat pe Calin Popescu Tariceanu, care a alcatuit un Guvern PD-PNL-UDMR-PUR.

Link-uri utile:

Mircea Dan Geoana
Mircea Dan Geoana

Data nasterii: 14 iulie 1958

Cariera:  ministru de Externe, ambasador in SUA, presedinte PSD

Evenimente importante:  - in 2005, Ion Iliescu l-a facut "prostanac"

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Mircea Geoana, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 

Bancuri despre Mircea Geoana

La o defilare, un demonstrant striga cat putea de inflacarat: - Caldura mare, caldura...citeste tot bancul
Geoana merge pe munte si se intalneste cu un urs. Nestiind ce sa faca, incepe sa se...citeste tot bancul
Stiti care tara din Europa are cei mai multi cetateni de culoare ? Romania - 49,6%...citeste tot bancul