Mircea Geoana, criticat de Daniel Savu: " Il rog sa respecte deciziile PSD si sa inceteze atacurile la adresa lui Sorin Oprescu"

Marti, 10 Iunie 2014, ora 11:22
146 citiri
Mircea Geoana a fost intens criticat pentru declaratiile pe care le-a facut cu privire la deciziile partidului, dar si la adresa primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, de catre presedintele interimar al PSD Prahova, senatorul Daniel Savu.

"Domnul Mircea Geoana greseste atunci cand face afirmatii impotriva partidului si numeste deciziile forurilor de conducere ale acestuia, cum este Comitetul Executiv National, ca fiind sarade. Nu stiu daca domnul Geoana este influentat de aceiasi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.