Mircea Geoana vrea alegeri preliminare in PSD, "cu 500.000 de alegatori" si-i cere lui Gabriel Oprea "sa fuzioneze cu PSD daca doreste sa participe la stabilirea prezidentiabilului"

Sursa: Gandul
Joi, 19 Iunie 2014, ora 10:13
151 citiri
Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine ca in PSD exista doar doua nume capabile sa ajunga la Palatul Cotroceni, el si Victor Ponta, afirmand in sprijinul candidaturii sale faptul ca a castigat "alegerile din 2009".

Senatorul PSD a explicat care sunt avantajele unei competitii interne in partid pentru stabilirea candidatului la presedintie. In schimb, i-a transmis generalului Oprea, presedintele UNPR, ca daca vrea sa aiba un cuvant de spus in privinta candidatului PSD, va trebui ca ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.