comments

Ce parere aveti de Mircea Dan Geoana?

Mircea Dan Geoana
Mircea Dan Geoana

Data nasterii: 14 iulie 1958

Cariera:  ministru de Externe, ambasador in SUA, presedinte PSD

Evenimente importante:  - in 2005, Ion Iliescu l-a facut "prostanac"

 
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Imagine!!

Buna Dimineata!
D-le Geoana,
am calatorit impreuna si am avut posibilitatea de a comenta pentru citeva minute exodul si farimitarea a ceea ce a fost cindva Romania, pe timpul cind Tarom mai avea curse regulate spre USA,...sincer daca toti implicati in sfera politicului ar avea experienta si bunul simt care va caracterizeaza poate acel loc numit Romania va avea sansa sa-si revina,...de ce plecam de acasa? nu ne dorim sa devenim gunoaie sociale,... chiar daca un presedinte de tara are creier cit o furnica si isi izgoneste forta de munca calificata, tineretul,viitorul acestei natiuni,... lipsa de demnitate umana il face sa se comporte ca un uzurpator de neam, afecteaza evolutia normala a societatii noastre datorita influentelor cu interes al diferitelor comapnii, corporatii, societati non-profit care practic urasc ideia ca ROMANII pot fii competenti ca indivizi si respectati ca neam.
Multi uneltesc de ani buni pentru ca isi doresc sa-si insuseasca piata de desfacere, teritoriul, oferta pedo-climatica, inclusiv aerul,....Occidentalii ar trebui sa aiba o nota aparte de respect pentru natia noastra, daca acest teritoriu nu ar fii existat si nu ar fi avut oameni ca Stefan Cel Mare tot Occidentul ar fi vorbit orice alt dialect arab si ar fii avut in mina Coranul.
Educatia din familie v-a facut sa fiti conciliant, sincer mi-a parut rau cind acel porc KGB-ist numit Iliescu si-a permis sa va atribuie epitetul care v-a stirbit foarte mult imaginea,.....sincer, l-as demola printr-un proces pentru atac de imagine, ...sintem multi tineri care ne-am dori sa ne intoarcem acasa unde avem parinti care sufera datorita vistei, afectiunilor de sanatate,lipsei noastre fizice,....speram, cu toate ca efectiv aceste alegeri ce tot au loc de 21 de ani fara nici un rezultat sa fie boicotate si nimeni sa se prezinte la vot,.....poate totusi intr-o zi sa avem un om, un suflet, care sa nu mai fie manipulat din afara.
Lipsit de sens sau nu,...am asistat ani in urma fiind la o terasa in Bucuresti la lipsa de scrupule ale personajului Ponta, e cinic si nu prea are creierul la purtator cind pleaca de la domiciliu,...ATENTIE LA FENOMENUL PONTA!!!
Cu stima,
pribeagul roman impins de politica si nebuni sa-si caute un loc pe aceasta Planeta.
Mult SUCCES in viitor!