Geoana, Antonescu si Johannis, invitati la Timisoara de 1 Decembrie

Joi, 26 Noiembrie 2009, ora 23:08
3132 citiri
Geoana, Antonescu si Johannis, invitati la Timisoara de 1 Decembrie

Mircea Geoana, Crin Antonescu si primarul Sibiului, Klaus Iohannis au fost invitati de primarul municipiului Timisoara, Gheorghe Ciuhandu, sa participe la festivitatile dedicate Zilei Nationale in orasul de pe Bega, in 1 Decembrie.

Joi seara, edilul sef al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu i-a invitat la Primaria Timisoara pe liderii din teritoriu ai PSD si PNL, senatorii Ilie Sarbu si Nicolae Robu.

Cei trei au discutat despre parteneriatul pentru Timisoara, care va fi semnat in 1 Decembrie, cand sunt asteptati Crin Antonescu si Mircea Geoana, in orasul de pe Bega. Tot atunci va fi prezent, potrivit primarului, si edilul sef al Sibiului, Klaus Iohannis.

Gheorghe Ciuhandu cere prin documentul care va fi semnat de Ziua Nationala a Romaniei ca pozitia Timisoarei, in context national, sa fie reconsiderata, intrucat orasul de pe Bega reprezinta poarta spre vest a Romaniei, este un centru multicultural si al doilea contributor la bugetul national.

"Am avut o discutie cu Mircea Geoana si cu Crin Antonescu (...) Avem niste probleme la 20 de ani de la Revolutie pe care guvernarile succesive nu le-au rezolvat. (...) Am cerut o interventie mai masiva a autoritatilor centrale, bineinteles pornind de la mai multe proiecte guvernamentale care exista", a spus Gheorghe Ciuhandu.

La 1 Decembrie, potrivit lui Gheorghe Ciuhandu, Mircea Geoana, Crin Antonescu si Klaus Iohannis vor participa, in Parcul Central, la festivitatile dedicate Zilei Nationale a Romaniei, dupa care vor merge in primarie sa iscaleasca parteneriatul. In jurul orei 12.00, vor participa la adunarea de la Opera Nationala si in Piata Victoriei.

In CL Timisoara exista o majoritate formata imediat dupa alegerile locale din iunie 2008, intre PSD, PNTCD, PNL si Forumul Democrat German.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#1 Decembrie Timisoara, #invitatie Timisoara Basescu Geoana Johannis , #Crin Antonescu
Comentarii