Geoana: Cred nici domnul Iliescu nu mai are multe zile in PSD

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 17:40
3647 citiri
Geoana: Cred nici domnul Iliescu nu mai are multe zile in PSD
Foto: Arhiva

Mircea Geoana a declarat, miercuri, dupa votul din Senat privind revocarea sa din functia de presedinte, ca actuala Putere este "epuizata" politic, iar Opozitia nu face altceva decat sa ii "injure pe Basescu si pe Geoana", ceea ce deschide un larg culoar politic pentru "profesionisti".

Geoana a spus ca se va consulta "cu mai multe persoane" inainte de a se decide daca mai candideaza sau nu la presedintie in 2014, adaugand totodata ca USL nu trebuie sa isi imagineze acum, dupa excluderea sa din PSD, ca liderul PNL Crin Antonescu nu va avea concurenta la acele alegeri.

"Sa nu isi imagineze ca se da toata lumea la o parte, si cei de la PDL, si cei de la UNPR", a comentat ironic Geoana la Antena3.

In opinia sa, in acest moment "electoratul are un dubiu", in conditiile in care actuala Putere este "epuizata", iar Opozitia "incapabila".

"Se naste un culoar foarte larg, pentru adevarata alternativa(...) Ce solutii ofera acesti oameni decat scandal? Toata ziua il injura pe Basescu si pe Geoana!", si-a criticat el fostii colegi din USL, subliniind ca a sosit vremea "profesionistilor" in politica.

"Viitorul politic al oamenilor de acest gen este foarte luminos!", s-a aratat el extrem de increzator in sansele de a-si continua cariera.

Geoana i-a acuzat din nou pe Victor Ponta si pe cei din conducerea actuala a PSD spunand ca "pentru ei este mai important sa ramana singuri intr-un partid mic" si dand de inteles ca el nu va fi singurul care va parasi PSD.

Mircea Geoana a fost dat afara din PSD - povestea unei excluderi anuntate

"Cred nici domnul Iliescu nu mai are multe zile in partid!", a adaugat el in mod surprinzator, precizand ca nu isi retrage acuzatiile aduse acestuia in seara precedenta, cand a vorbit despre "bolsevismul" din PSD.

El a atras atentia ca, la fel ca si in trecut, cand Ion Iliescu a facut acea gafa memorabila adresandu-i-se lui Adrian Nastase cu "tovarasul Adrian Nastase", si marti seara a gafat din nou, spunand "FSN" in loc de "PSD". "A trecut vremea, nu mai este FSN!", i-a transmis ironic Geoana lui Iliescu si comentand ca probabil a fost o scapare din cauza "varstei inaintate" a "domnului fost presedinte".

Mircea Geoana a sustinut ca il respecta pe liderul de onoare al PSD, chiar daca, in opinia sa, "ca membru de partid este tovaras cu 'T' mare".

Mircea Geoana a fost exclus marti seara din PSD, iar miercuri a fost revocat de la sefia Senatului. Cu toate acestea el nu considera ca a pierdut si "razboiul" politic cu social-democratii, decizand sa atace excluderea la viitorul Congres si in instanta, precum si revocarea la Curtea Constitutionala.

Geoana, revocat de la sefia Senatului - Puterea preia interimatul

Pana la aflarea unor verdicte finale, el a anuntat ca isi va continua drumul in politica. "Maine sunt la Dabuleni, va invit pe toti la Dabuleni pentru un discurs important", le-a spus Mircea Geoana miercuri jurnalistilor, fara sa ofere mai multe detalii despre vizita pe care o va face in colegiul unde este senator si in care beneficiaza inca de o mare sustinere din partea primarilor PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Geoana Iliescu PSD, #Geoana Iliescu, #Geoana exclus PSD, #Geoana Senat , #Ion Iliescu