Geoana l-a injurat pe Iliescu, in gand, dupa ce l-a facut "prostanac"

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 22:43
3738 citiri
Geoana l-a injurat pe Iliescu, in gand, dupa ce l-a facut "prostanac"
Foto: Realitatea TV

Mircea Geoana si-a amintit ca l-a injurat pe Ion Iliescu pentru ca, in 2005, l-a facut "prostanac". Senatorul povesteste ca l-a injurat pe Iliescu pentru eticheta pe care i-a pus-o, insa in gand.

"M-a facut prostanac in 2005. Una este sa pui o eticheta, alta este sa faci pe cineva 'prostanac'. Daca l-am injurat pe Ion Iliescu atunci? L-am injurat, in gand!", a marturisit Mircea Geoana, miercuri seara, la Realitatea TV.

Totodata, senatorul a dezvaluit si cine i-a fost muza in discursul de despartire de PSD: "Cand am zis 'Adio, tovarasi, pe curand, prieteni!', m-am inspirat din discursul lui Ion Iliescu din fata congresului, din 2005, cand s-a adresat cu 'dragi tovarasi'".

Tot despre Ion Iliescu, Geoana spune ca nu a putut sa treaca peste acel moment din 2005, cand l-a invins: "Nu poate sa recunoasca ca a facut ceva gresit in Romania dupa Revolutie. A ramas blocat in perioada aia".

"Cata fericire pe fetele lui Ponta si Antonescu cand m-au revocat de la sefia Senatului"

Chiar daca nimic din ceea ce vine din partea lui Ion Iliescu nu-l mai mira, Geoana sustine ca lucrurile nu stau la fel si in cazul lui Victor Ponta si Crin Antonescu, ale caror reactii de dupa revocarea sa de la sefia Senatului l-au iritat.

"La Iliescu nu ma mai mira nimic. Dar ati vazut cata fericire pe fetele domnilor Ponta si Antonescu ca au cedat functia de presedinte al Senatului celor de la PDL? Eugen Ionescu nu s-a nascut degeaba pe pamanturile mioritice, absurdul nu exista degeaba pe la noi.

Dupa o saptamana de canibalziare in PSD, dupa ce dai afara un om care a insemnat ceva in partid, il suspenzi si de la Senat. Aici clar este vorba despre un umor absurd", si-a exprimat senatorul indignarea.

Nu in ultimul rand, Mircea Geoana a incercat sa linisteasca apele tulburi din ultimele zile si a explicat ca pana cand plenul Senatului va vota un nou sef, avem un nou presedinte, Petru Filip.

#Geoana injurat Iliescu prostanac, #Mircea Geoana prostanac, #Iliescu Geoana prostanac , #Ion Iliescu