Geoana, despre Vanghelie: Poate ca n-a avut sansa sa aiba norocul sa poata sa mearga la cele mai bune scoli

Luni, 02 Februarie 2015, ora 16:19
5002 citiri
Geoana, despre Vanghelie: Poate ca n-a avut sansa sa aiba norocul sa poata sa mearga la cele mai bune scoli

Senatorul Mircea Geoana spune ca Marian Vanghelie este un organizator mai bun decat presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Geoana si Vanghelie au lansat duminica proiectul social-democrat "Romania noastra".

Intrebat daca nu este riscanta asocierea de imagine cu Marian Vanghelie, Mircea Geoana a spus, la RFI Romania: "Nu toata lumea este pe acelasi calapod. Ca si capacitate de organizare, Vanghelie e mai bun decat Dragnea, va spun asta ca un profesionist in politica".

Geoana si Vanghelie si-au lansat partidul: Sultanatul politic Ponta se va incheia (Video)

"Poate ca (Vanghelie - n.red.) nu a avut sansa la inceputul vietii sale sa aiba norocul sa poata sa mearga la cele mai bune scoli, cum eu si altii am avut, poate, sansa aceasta. Deci cred ca ideea ca fiecare trebuie sa-si faca partea la care se potriveste, la ce este pregatit este valabila si aici.

(...) Trebuie sa respectam fiecaruia ceea ce stie sa faca bine, cu un singur criteriu, care pentru mine este absolut, acela de a nu fi certat cu legea", a mai afirmat senatorul.

Preda, despre alianta Geoana-Vanghelie: E fuziunea Cartierului Primaverii cu Piata Ferentari

Citeste mai multe despre Mircea Geoana: Vanghelie este un organizator mai bun decat Dragnea, pe RFI Romania.

De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
Politica românească trece de ceva ani printr-o criză a liderilor. Partidele de astăzi nu par să mai aibă în fruntea lor oamenii carismatici care să adune voturi prin simpla lor apariție...
Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
Parlamentul României se reunește luni în sesiune extraordinară pentru modificarea cadrului legislativ privind gestionarea urșilor din România. În context este repus pe masă un proiect care...
#Geoana declaratii Vanghelie, #Geoana scoala Vanghelie, #Geoana Vanghelie Romania noastra , #Marian Vanghelie
  1. De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
  2. Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
  3. ”Guvernul Ciolacu a făcut cadou fiecărui copil născut în 2024 o datorie suplimentară de 1.342 de euro”. Acuzațiile USR
  4. Promisiunea făcută de Franța României: ”Poate conta pe sprijinul nostru deplin”
  5. Anunțul premierului după tragedia de pe Jepii Mici: ”Nu toți urșii sunt criminali”
  6. Ciolacu, atac la Iohannis: ”Vi s-a părut că, 10 ani, a fost un preşedinte independent, apolitic?” Ce l-a deranjat pe liderul PSD
  7. Ciolacu este convins că președinte va fi candidatul PSD. Cum explică amânarea anunțului privind posibila intrare în cursa pentru Cotroceni
  8. PSD și-a făcut planul pentru prezidențiale: „Am văzut foarte puțini oameni care să spună că nu au încredere în Ciolacu"
  9. Simion, revoltat după ce Iohannis a semnat acordul cu Zelenski: „E prima oară când ne asumăm că sprijinim cu arme Ucraina!" VIDEO
  10. Adrian Năstase a găsit soluția în cazul urșilor agresivi. Pe cine trage la răspundere fostul premier: „Abordare iresponsabilă!"