Pesedistii vor sa imparta micii de 1 Mai in toata tara, nu doar la Bucuresti

Miercuri, 22 Aprilie 2009, ora 15:33
1566 citiri
Pesedistii vor sa imparta micii de 1 Mai in toata tara, nu doar la Bucuresti

Mircea Geoana, liderul PSD, a declarat miercuri ca in acest an are de gand sa serbeze 1 Mai muncitoresc in mai mult orase mari din tara, cum ar fi Bucuresti, Cluj si altele.

"De 1 mai imi doresc sa sa fiu in Transilvania cu echipa mea. Dar vreau sa fiu si la Bucuresti si in alte orase mari din tara. Nu stim daca vom mai da mici, dar cu ocazia acestei zile romanul se distreaza. Poate altii doresc sa serveasca hamburger, dar intr-o zi de sarbatoare trebuie respectate lucrurile simple si obisnuite ale omului de rand.

Important e nu unde merge Geoana, ci daca romanii vor simti intr-adevar ca este o zi de sarbatoare, dar nu doar o zi libera, ci o zi dedicata muncii care pana la urma este valoarea fundamentala in orice societate", a mai completat presedintele Senatului.

Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, organizatorul traditional al mitingului din parcul Izvor din care nu lipsesc mici si berea, sustine ca social-democratii vor actiona in acest an in mai multe orase.

"O sa vizualizam fenomenul in ansamblu. Nu s-a stabilit exact, acum nu stiu exact unde vom organiza. Am discutat si s-ar putea veni cu formula, sa facem o formula, o gandire a zilei de 1 Mai cu doua-trei etape, e posibil sa fie in mai multe forme", a spus el pentru NewsIn. Vanghelie a adaugat insa ca PSD Bucuresti va organiza traditionalul miting din Capitala.

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, miercuri, ca ziua de 1 Mai trebuie sarbatorita "descentralizat", in toata tara, aceasta fiind un prilej de a arata ca PSD este pregatit pentru campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

"Cred ca trebuie marcat 1 Mai in toata tara. Cred ca este un moment in care sa aratam ca suntem pregatiti pentru campanie si probabil ca va fi important sa gasim cat mai multe locuri in care sa fim prezenti", a precizat Nastase.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Mircea Geoana, #Adrian Nastase, #Marian Vanghelie, #miting Cluj, #serba mai muncitoresc , #Marian Vanghelie