Cum a cucerit-o Mircea Geoana pe sotia sa? Cu inteligenta

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 13:50
6157 citiri
Cum a cucerit-o Mircea Geoana pe sotia sa? Cu inteligenta
Foto: adevarul.ro

Mihaela Geoana a povestit ca l-a cunoscut pe sotul sau in anul doi de facultate, intr-o excursie la schi, la Predeal.

Nu a fost dragoste la prima vedere. "Nu mi-a placut ceva anume, de la inceput", spune Mihaela Geoana, intr-un interviu pentru Adevarul, unde a povestit pe larg despre viata sa de familie, copilarie, dar si despre munca si politica sotului sau.

"[...] nu am fost 'Wow! El e acela!'. Nu a fost dragoste la prima vedere, nu am fost socata de ceva. M-a impresionat totusi ca era foarte inteligent si bine-crescut. Stiu ca m-a intrebat prietena mea cea mai buna, cand m-am intors de la schi: 'Cum a fost? Cum e? E frumos?'.

'Nu stiu, nu e nici frumos, nici urat, nu e nici asa, nici altfel. E inalt, blond cu ochii albastri, si destept'.

Mai tarziu, cand s-a mai maturizat, mi s-a parut ca e si mai bine. Mie mereu mi-au placut barbatii mai maturi", spune Mihaela Geoana.

Despre sotul sau pe vremea cand era tanar, povesteste ca "era bine crescut, nu era agresiv": "Am fost doi ani prieteni, sase luni logodnici si ne-am casatorit. Totul corect, asa. Eu aveam 22 de ani cand m-am maritat. Eram foarte tanara, totusi. Deci mi-a placut ca era educat, inteligent si linistit".

Mihaela Geoana, despre eticheta de "prostanac": Mi-e mila de domnul Iliescu

Despre eticheta proprie, "Mihaela, dragostea mea", doamna Geoana spune ca a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste din viata sa.

Care este secretul Mihaelei Geoana? Sa iti doresti sa fii fericit si sa pui familia in varful listei de prioritati.

"Secretul e sa iti doresti foarte mult sa fii fericit cu familia ta si asta sa fie sus pe lista ta de prioritati. Atunci cand sunt momente care ar putea conduce la tensiune, pur si simplu sa te gandesti care iti e prioritatea. Copiii nostri nu ne-au vazut niciodata certandu-ne. M-am mai suparat pe Mircea, pentru ca nu venea la unele planuri de familie. Te asezi, vorbesti despre prioritati, iar Mircea, fiind foarte echilibrat, stie ce sa faca", mai spune Mihaela Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Mihaela Geoana inteligenta, #Mihaela Geoana familie, #Mihaela Geoana interviu , #Mihaela Geoana