Disperarea energetica a lui Mircea Geoana

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 18:18
13763 citiri
Disperarea energetica a lui Mircea Geoana
Foto-montaj: Ziare.com

Mircea Geoana este disperat. Si cand e disperat, Mircea Geoana e chiar mai ridicol decat atunci cand e fericit. Un ridicol in care a tarat-o acum si pe Mihaela, "dragostea lui", trimisa la inaintare pentru a sustine cu tarie si tandrete conjugala teoria conspiratiei.

Inca presedintele PSD a relansat teza paranormala lansata initial de Viorel Hrebenciuc. De vina pentru esecul sau n-a mai fost flacara violet, ci oamenii cu puteri paranormale de care ar fi inconjurat Traian Basescu. "Cred ca (Mircea Geoana n.red.) a fost atacat energetic foarte mult, erau oameni in sala care lucrau la acest lucru. Cred ca el le-a simtit atunci, eu le-am simtit personal, nu ma puteam concentra, nu eram eu", a declarat si Mihaela Geoana.

Mai lipseste doar ca sotii sa descopere ca la dezbatere nici macar nu a fost Mircea Geoana insusi, ci un avatar, ca tot se poarta, creat de extraterestrii cu care, nu-i asa, Traian Basescu mai bea cate un wiskey cu gheata in plutire. Dar lasa ca o sa clarifice ancheta lui Nicolae Banicioiu cum sta treaba cu "paranormalii" lui Traian Basescu!

Daca ar fi sa luam macar o clipa in serios aceasta poveste, ar trebui sa ne intrebam cum de nu a invocat Mircea Geoana atacul energetic imediat dupa comiterea lui, ci dupa mai bine de o luna. Si apoi nici macar nu e original. In 2004 si Adrian Nastase a fost atacat energetic de MISA lui Bivolaru.

In plus, eu nu inteleg in ce-o fi constat atacul energetic, cat timp, la marea dezbatere, prezidentiabilul PSD nu a fost decat el insusi, asa cum il stim, inconsistent si lipsit de inspiratie. Iar marea greseala nu s-a consumat neaparat atunci cand prezidentiabilul social democrat a ramas precum caprioara in farurile intrebarilor zdrobitoare ale lui Traian Basescu, ci, mai ales, cu o seara inainte, cu ocazia vizitei de relaxare de la Sorin Ovidiu Vintu.

De ce isi asuma Mircea Geoana acest ridicol desavarsit? El se apara cu atacurile energetice de alte atacuri cat se poate de concrete.

De-abia s-a stins ecoul analizei in 12 puncte, realizata de Miron Mitrea, ca o alta analiza cu sase intrebari l-a pocnit drept in moalele capului. "PSD a pierdut in principal din cauza pesonalitatii si a stilului de conducere ale lui Mircea Geoana si a oamenilor din jurul sau", scrie negru pe alb intr-o analiza a Institutului de studii social democrate Ovidiu Sincai, condus de Adrian Severin si aflat sub aripa lui Ion Iliescu.

Studiul identifica trei greseli fundamentale ale lui Mircea Geoana si ale echipei sale: semnarea acordului cu PNL la Timisoara, supramediatizarea isterica a filmuletului de la Ploiesti si felul in care a fost pregatita dezaterea finala, inclusiv vizita la Sorin Ovidiu Vintu.

Iar autorii raportului propun un set de intrebari la care participantii la Congres ar trebui sa raspunda inainte de a decide daca Mircea Geoana ar trebui sau nu sa ramane presedinte PSD:

"1) Poate fi Mircea Geoana desemnat in viitor drept candidat cu sanse al PSD pentru alegerile prezidentiale, in conditiile in care legaturile sale cu lumea interlopa nu pot fi elucidate?

2) Poate fi Mircea Geoana o locomotiva electorala pentru PSD in viitor, obtinand un procent de sustinere populara peste cel cu care este creditat partidul, in masura in care in trecut nu a fost niciodata intr-o asemenea pozitie?

3) Va putea Mircea Geoana sa mai mobilizeze coalitia care l-a sprijinit in alegerile prezidentiale din 2009, in conditiile in care viitorul sau contracandidat nu va mai fi Traian Basescu?

4) Poate fi Mircea Geoana cel mai bun negociator cu Traian Basescu si PD-L, in masura in care se va decide asocierea cu acestia la guvernare, ori se va dori stabilirea unui aranjament onorabil pentru protejarea alesilor locali ai PSD, in conditiile in care se va prezenta la asemenea negocieri de pe pozitia invinsului?

5) Va putea Mircea Geoana sa se opuna eficient si credibil modificarii Constitutiei, in sensul slabirii Parlamentului si promovarii unui stat autoritar prezidentialist, in conditiile in care a promis public ca va sustine si aplica reformele promovate de Presedintele Basescu?

6) Poate Mircea Geoana sa mentina unitatea PSD, in conditiile in care nu poate oferi pe termen scurt si mediu, nici o opozitie eficienta, celor care o doresc, nici revenirea la guvernare, celor care o reclama?".

Mircea Geoana stie ca nu are raspunsuri rationale si credibile la aceste intrebari. Si atunci incearca sa se victimizeze total prin apelul la irational. Sigur ca apelul la paranormal poate avea succes la un anumit tip de public, inclusiv din cadrul PSD. Ma indoiesc insa sincer ca marii decidenti vor scuipa in san si se vor grabi sa-i panseze lui Mircea Geoana rana energetica.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Geoana atac energetic, #Mircea Geoana flacara violet, #Geoana specialisti ezoterism Basescu , #Mihaela Geoana
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Mircea Geoana devine o figura tot mai penibila, mai grav pentru Romania este altceva
Poza CIOCOII_NOI_ROZALII
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank 5
Doamne, pe cati prosti i-a prins flama violet a guzganului rozaliu etalon al coruptiei, călăretz al constitutiei! Rade cu gura de jur imprejur si bolsevicul Ionel de asemenea idiotenie!