Mihaela Geoana, despre eticheta de "prostanac": Mi-e mila de domnul Iliescu

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 09:14
4027 citiri
Mihaela Geoana, despre eticheta de "prostanac": Mi-e mila de domnul Iliescu

Mihaela Geoana a declarat ca eticheta pe care i-a pus-o Ion Iliescu sotului sau a cantarit destul de mult, insa Mircea Geoana "e supereducat si superinteligent si nu a fost deranjat".

"In acest caz, mie mi-e mila de domnul Iliescu, nu de Mircea", a declarat Mihaela Geoana, intr-un interviu pentru Adevarul, unde a povestit pe larg despre viata sa de familie, copilarie, dar si despre munca si politica sotului sau.

In ceea ce priveste faptul ca a fost foarte aproape de a ajunge Prima Doamna a Romaniei, doamna Geoana spune ca nu regreta ca nu a urmat sfatul lui Victor Ponta de a nu raspunde cu adevarul la intrebarea lui Traian Basescu referitoare la intalnirea cu Sorin Ovidiu Vintu.

"Noi, in familia Geoana, suntem oameni onesti. Pana la urma, adevarul tot iese la iveala. Mai e un lucru care nu se intelege: ca nu era nimic de ascuns, Mircea n-a avut in viata lui nicio afacere, niciun proiect cu Vintu, nimic. Adica, Basescu se intalnea prin parcare si asta al meu ca s-a dus la el... gata!

Dar el s-a vazut si cu Patriciu, si cu Voiculescu, si cu... Te vezi, ca nu ai cum sa nu te vezi. Daca te suna ala si te invita pe la el, de ce sa nu te duci? Te duci, ce sa faci?", a afirmat Mihaela Geoana.

Ea povesteste ca, dupa anuntarea primelor rezultate, Mircea Geoana a venit tarziu acasa, spunand ca este posibil sa se intoarca lucrurile. Cuvintele folosite? "Mami, cred ca pierdem, ne intorc, fura".

Totusi, Mihaela Geoana crede in continuare ca sotul sau este potrivit ca presedinte.

"Cred ca si Mircea ar fi facut o treaba foarte buna, cred ca si eu as fi facut lucruri utile. Am fi fost vizibili, am fi fost acceptati in toata lumea, asa cum trebuie sa fie un presedinte si familia lui. Singurul lucru care nu-mi pica bine era perioada si faptul ca erau inca mici copiii mei. Nu terminasera inca liceul si li s-ar fi schimbat total viata sa fie fiii presedintelui, cu SPP-isti dupa tine, fara intimitate. Data viitoare va fi mult mai simplu, vor fi studenti amandoi si, ce sa mai, suntem gata!", a mai spus doamna Geoana.

Citeste si:
Românii vor beneficia și la iarnă de plafonarea și compensarea prețului la energie. Anunțul lui Nicolae Ciucă
Românii vor beneficia și la iarnă de plafonarea și compensarea prețului la energie. Anunțul lui Nicolae Ciucă
Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri, 17 august, că măsurile de plafonare şi compensare a preţului la energie vor rămâne active ”în formula necesară protejării cetăţenilor şi...
Nouă coaliție PSD, UDMR și PMP la Satu Mare după ce vicepreședinții PNL s-au retras din funcții
Nouă coaliție PSD, UDMR și PMP la Satu Mare după ce vicepreședinții PNL s-au retras din funcții
Doi vicepreședinți PNL au fost înlocuiți din Consiliul Județean Satu Mare cu doi consilieri din partea PSD după ce liberalii au anunțat anterior că renunță la alianța locală cu UDMR și...