Mihaela Geoana: Mircea e cel mai bun urmas al lui Iliescu

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 09:50
4545 citiri
Mihaela Geoana: Mircea e cel mai bun urmas al lui Iliescu
Foto: Monitorul Suceava

Mihaela Geoana crede ca sotul sau a devenit mai bataios, din cauza ca "dragutii colegi de la PSD" i-au aplicat "dusuri reci" si inca e suparata pe Ion Iliescu pentru eticheta de "prostanac" aplicata sotului.

"... Faptul ca Mircea a suportat asta vine din educatia lui si niciodata n-ar putea sa faca ceva jignitor unui om care a infiintat acest partid si care e un om de varsta tatalui lui. Asa ceva in politica nu se face si cred ca, din cauza asta, dl Iliescu a si avut de platit.

Eu ma asteptam sincer ca in momentul in care s-au intamplat alegerile in PSD, la congresul din 2005, dl. Iliescu sa-si dea seama ca Mircea era cel mai apropiat de felul lui de a fi, nu stiu pe care il gasea din jur care sa-i fi fost mai potrivit ca urmas. Probabil ca Iliescu nu a putut niciodata sa treaca peste congres.

Ma deranjeaza foarte mult, adica m-a deranjat atunci, acum e o chestie care e desueta si acum nu cred ca e cineva care il crede pe Mircea prost", a declarat sotia lui Geoana intr-un interviu pentru Cotidianul.

Aceasta e de parere ca Mircea Geoana "a avut tot timpul o stea norocoasa asa, i s-au asezat astrele chiar si cand parea ca nu se poate intampla". Despre candidatura sotului la prezidentiale, ea spune ca nu o sperie ce va urma in lunile dinainte de campanie, dar se teme ca ii va fi atacata familia.

"Nu, sunt ingrijorata, ma tem de loviturile sub centura din campanie. Nu ma tem de munca sau de faptul ca vom bate tara, ca va fi o perioada stresanta, ca trebuie sa faci apel la prieteni sa-i convingi sa te sustina, cu prezenta lor, financiar, asta nu ma sperie, atat ma tem de faptul ca pot fi raniti copiii, ca parintii, fratii pot fi loviti pe nedrept", a declarat Mihaela Geoana.

Ea a negat ca ar avea un rol mare in deciziile pe care le ia Mircea Geoana in partid, asa cum spun unii pesedisti.

"... Este o inertie foarte mare pe care o avem ca si prejudecata si cred ca a ramas de la Elena Ceausescu. In cazul meu, chiar nu e adevarat si chiar am incercat sa imi vad de viata mea", a mai spus Mihaela Geoana, care a dezvaluit ca la ultima campanie pentru prezidentiale a vrut sa faca o fotografie de familie a presedintilor din Europa si cu Traian Basescu, "cum era dansul mai neingrijit, cu cravata intr-o parte si cu coafura de la inceput de mandat, pentru a spune ca vine din alta lume si ca nu ni se pare potrivit".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Mihaela Geoana interviu, #sotie Mircea Geoana, #Crucea Rosie Geoana , #Mihaela Geoana