Geoana sustine motiunea de cenzura a PNL: Sultanatul lui Ponta, cea mai proasta varianta pentru tara

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 18:23
2363 citiri
Geoana sustine motiunea de cenzura a PNL: Sultanatul lui Ponta, cea mai proasta varianta pentru tara
Foto: Facebook/Mircea Geoana

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc (PSRO), a declarat miercuri ca sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta pe care PNL a anuntat ca o va depune vineri in Parlament.

"Am decis sa sustin motiunea de cenzura impotriva guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezinta cea mai proasta varianta pentru tara", a scris pe Facebook Mircea Geoana.

Gorghiu asigura din Japonia ca motiunea va fi depusa: La PSD, fara Ponta nu cresc nici florile in ghiveci

Fostul sef al PSD acuza Executivul condus de premierul Victor Ponta ca a blocat in mod cinic dreptul de a vota al romanilor din diaspora la alegerile prezidentiale de anul trecut si ca, din cauza indeferentei Guvernului, conationalii nostri nu se pot intoarce sa munceasca in tara.

"Acelasi guvern care a blocat in mod cinic dreptul romanilor din strainatate sa voteze in noiembrie 2014 recidiveaza. Modul in care Ponta si camarila sa se raporteaza la votul prin corespondenta si la romanii care traiesc in afara granitelor tarii arata clar ca nu le pasa nici de viata, nici de parerea copiilor si fratilor nostri care isi castiga existenta in strainatate.

Multi dintre ei s-ar intoarce si maine acasa daca ar avea conditii decente de trai si un loc de munca prin care sa-si intretina familiile. Daca Victor Ponta ar fi pe jumatate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Sova, poate ca aceste deziderate ar fi in curs de rezolvare", a explicat Mircea Geoana.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, saptamana trecuta, ca liberalii vor depune in Parlament, pe 5 iunie, o motiune de cenzura la adresa Guvernului Ponta, pe tema votului prin corespondenta.

PNL depune in sfarsit motiune de cenzura - cand si pe ce tema

PNL anunta motiune, UDMR se codeste: Nu vom vota impotriva, dar tema nu e buna

De atunci, Ponta s-a aratat in mai multe randuri neincrezator ca PNL va depune motiunea de cenzura pe 5 iunie, spunand chiar ca nici macar semnatarii documentului nu il iau in serios.

Ponta pune ramasag ca PNL nu depune motiune de cenzura: Pe cat facem pariu ca o sa asteptam degeaba?

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Mircea Geoana motiune PNL, #Geoana sustine motiune PNL , #partid