Alin Teodorescu: Ponta e mult sub Basescu

Vineri, 28 Mai 2010, ora 23:04
2460 citiri
Alin Teodorescu: Ponta e mult sub Basescu

Alin Teodorescu, fostul strateg de campanie al PSD, crede ca PSD nu va castiga la urmatoarele alegeri fiindca "Ponta e mult sub Basescu. Basescu a scazut, dar Ponta e mult sub Basescu".

Teodorescu a povestit, in premiera, cum oamenii lui Marian Vanghelie i-au dat afara pe el si pe Miron Mitrea din sediul de campanie desi castigasera alegerile.

"In martie 2008 ne-a chemat Geoana inapoi, ne-a dat Vanghelie un sediu prin Cotroceni, ne-am apucat de munca, am chemat toate judetele, 30 de zile de discutie despre candidatii locali. Ne-am facut noi socoteala... Facem 18 presedinti de CJ, democratii fac 12. Geoana ne-a zis: nu faceti nici zece. Noi i-am zis: rogu-te, nu ne ajuta! La mijlocul lunii mai 2008 am vazut ca Vanghelie pierde. L-am avertizat cu bunacredinta. Si ne-a dat afara din sediu. A venit cu Geoana, cu handralaii, cu televiziunile...

Dupa o saptamana am gasit un sediu in alta parte, langa gara. Si am facut 17 presedinti de CJ! Asa ca dupa ce am castigat 17 presedinti de CJ-uri, am facut 31% in vot direct, cu guvernul calare pe capul nostru, fara bani, ne-a dat afara Geoana din nou. Plecati de aici! Campania mea prezidentiala si parlamentara va fi condusa de Viorel Hrebenciuc", povesteste directorul IMAS, intr-un interviu Voxpublica.

Teodorescu mai spune ca in 2008 campania de prim-ministru a lui Geoana a fost condusa de Hrebenciuc, dar in noiembrie si-a dat seama ca nu mai poate fi prim ministru. Dupa inceperea negocierilor dintre partide, alianta PSD-PNL a esuat chiar in seara alegerilor uninominale.

"Eu ii spusesem dinainte (ca nu poate fi premier - n.r.) si m-a injurat. Dar am pielea groasa. Ne-a spus sa incepem negocierile. Miron zice: eu negociez cu Basescu. Si mie imi ramaneau liberalii si UDMR. Am facut intai un cross, o procedura in care cel care trebuia sa negocieze cu B se intalnea intai cu A si la fel celalalt.

Mircea nici nu intelegea ce e asta. Eu m-am vazut cu liderii PD-L. Si am inteles ca nici unul nu era decident de ultima instanta. Miron imi da dreptate: acolo decide numai stapanul. Eu ma apuc cu liberalii, facem programul pentru buna guvernare si facem programul "322"", a mai spus Alin Teodorescu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Alin Teodorescu Mircea Geoana, #esec alianta PSD PNL , #PSD