Bani falsi in campanie? Geoana ii arata cu degetul pe Hrebenciuc si Dragnea

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 17:33
2578 citiri
Bani falsi in campanie? Geoana ii arata cu degetul pe Hrebenciuc si Dragnea
Foto: Arhiva

Mircea Geoana a declarat vineri ca el nu stie nimic despre bani ilegali care ar fi fost folositi in campania sa pentru prezidentiale, din 2009, si a tinut sa precizeze ca de aspectele financiare s-a ocupat Viorel Hrebenciuc.

"Referitor la informatiile prezentate in mass-media despre finantarea campaniei prezidentiale din 2009, as vrea sa fac urmatoarele precizari: Nu am niciun fel de cunostinta despre sume de bani solicitate in mod ilegal pentru finantarea campaniei prezidentiale din 2009.

Sper ca situatia descrisa de mass-media sa-si gaseasca foarte rapid raspuns in justitie, pentru ca nu vreau in niciun fel ca numele meu sa fie legat, chiar si in calitate de martor, de practici ilegale de finantare a campaniilor electorale", a declarat vineri Mircea Geoana, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Fostul lider al PSD le cere judecatorilor sa isi faca datoria si sa afle daca s-au cerut in mod ilegali pentru finantarea campaniei din 2009.

"Daca s-au cerut bani in mod ilegal pentru finantarea campaniei prezidentiale din 2009 a PSD, atunci justitia trebuie sa-si faca datoria si sa-i aduca in fata instantelor pe toti cei vinovati. Pentru o completa informare a opiniei publice, tin sa precizez ca persoanele care s-au ocupat atat de finantarea campaniei prezidentiale a Partidului Social Democrat, cat si de relatia cu institutele de sondare a opiniei publice, au fost seful de campanie al PSD, domnul Viorel Hrebenciuc, trezorierul partidului si Secretarul General. Asa cum am mai precizat, in 2009 am fost doar candidat la presedintie al PSD, iar de toate aspectele tehnice si organizatorice ale campaniei electorale s-au ocupat seful de campanie si echipa sa", a mai declarat Geoana.

Patronul InterAgro, pus sub acuzare pentru finantarea campaniei lui Geoana - surse

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, si patronul InterAgro si al echipei de fotbal de Liga I, Ioan Niculae (foto), sunt pusi sub acuzare de DNA, potrivit unor surse judiciare.

Bunea Stancu este acuzat pentru modul in care a strans bani pentru campania lui Mircea Geoana, iar Ioan Niculae pentru ca dorea sa obtina foloase ilegale de la stat in schimbul finantarii fostului lider PSD.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Geoana campanie prezidentiale 2009, #finantare ilegala campanie Geoana 2009 , #PSD