Ziare.com

Blat intre PDL si PSD. Liantul - Mircea Geoana

Marti, 01 Noiembrie 2011, ora 07:06

   

Blat intre PDL si PSD. Liantul - Mircea Geoana
Blocajul de la Senat pe tema Legii asistentei sociale nu e chiar asa cum pare, iar domnul Traian Basescu ar putea avea motive, daca ar fi sincer in mod public, nu doar acuzator din varful buzelor, sa priveasca nu doar in curtea Opozitiei.

Pe ce ne bazam? Un domn senator portocaliu, sef de comisie cu staif, ne-a soptit ca dincolo de circ se afla calcule mult mai precise. Si anume o intelegere pe burta intre socialisti si democrat-liberali.

Cum ar veni, proiectul de lege care schimba regulile acordarii unor ajutoare sociale, in sensul ca primariile nu vor mai fi vioara intai, nu ar fi agreat de nimeni. Omul ne-a mai spus ca un rol important, in acest blat, il are Mircea Geoana.

Care vrea sa stranga bile albe pentru a nu risca sa fie schimbat de colegi. Mai bine sa fie recunoscatori ca a facut un serviciu partidului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2358 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu cred intr-un blat

Mai de graba este rezultatul indolentei si neseriozitatii domnilor senatori,indiferent de culoare. De aceea este necesara reducerea numarului de parlamentari. Nu ca mai putini ar fi mai responsabili.

 

Conspiratia !

Ceea ce banuiam, nu exista ideologie si integritate morala la clasa politica. Totul este de fatada (teatru) eu, sunt acum la putere, tu esti in opozitie, facem rocada la alegeri dar afacerile le facem impreuna si nu ne deranjeaza nimic. Poate cativa din clasa politica sunt corecti dar sunt in a doua linie, sforile se trag de capii de partide si de "baroni".

...Pai daca legea va fi...tacita in cele din urma

si...asumata de guvern,ce are aia cu prefectura si care

este castigul lui Geoana in blocajul Senatului?

...Cat despre Chis,sau cine nu are curaj sa semneze,

ar trebui sa stie ca Basescu,de circa un an,critica

de la stanga si dreapta inadvertentele si nu din varful

buzelor!

Am zis de multa vreme

ca in Romania trebuie sa fi c.r.et.in sa fi suporter al unei echipe de fotbal sau al unei formatiuni politice. Pe toti ii intereseaza interesele lor si nu a celor care le urmaresc evolutiile / actiunile. Clasa politica de k.kt


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor