Ce va mai promite Geoana maine?

Joi, 02 Octombrie 2008, ora 07:08
3193 citiri
Ce va mai promite Geoana maine?

Presedintele PSD Mircea Geoana a inceput saptamana in forta. Daca luni candidatul social democratilor pentru fotoliul de premier ii asigura pe cetateni ca Dumitru Prunariu nu va fi singurul roman care a vazut spatiul, marti, Geoana s-a gandit ca mai trebuie facut si un reactor nuclear, undeva in Transilvania.

Si la jumatatea lunii septembrie Geoana, in avantul sau electoral, a facut o gafa. El le-a promis, atunci, romanilor plecati in strainatate, ca daca se intorc in tara vor primi pana la 20.000 de euro de persoana pentru a-si incepe propria afacere in Romania.

Toate aceste greseli ne trimit cu gandul la o singura intrebare: e Mircea Geoana prost informat sau pur si simplu crede ca romanii vor inghiti orice le vinde el?

Cu PSD pana la Soare si-napoi

Se pare ca Mircea Geoana are pile la NASA. Asta reiese din declaratia social democratului de luni cand a spus ca va vorbi el cu cei de acolo sa ia si un roman cu ei in spatiu.

"Eu sunt acelasi Geoana care a mancat pepeni cu oltenii de la Dabuleni, acelasi in America sau la partid. Da, am vorbit si cu cei de la NASA pentru a trimite un cosmonaut roman in spatiu. Trebuie sa facem lucruri ambitioase", a declarat Mircea Geoana.

Asa deci...care va sa zica Geoana nu se dezice de pepeni, dar nici nu reprezinta "ultima frontiera" pentru el. Oare va trimite si pepenii de Dabuleni in spatiu? Cei de la NASA nu ar avea de ce sa fie impotriva.

Programul PSD sau "Cele zece fantezii ale lui Mircea Geoana"

Liberalii au profitat din plin de ceea ce a promis Mircea Geoana si nu au pierdut momentul sa faca putina contracampanie.

Astfel, purtatorul de cuvant al PNL si fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, a numit programul de guvernare al social democratilor drept "Cele zece fantezii ale lui Mircea Geoana".

"In programul de guvernare prezentat de PSD s-au expus promisiuni fara argumente economice, liderii PSD s-au intrecut in promisiuni, dar nu au prezentat niciun argument concret. Mai mult chiar, nu au explicat de unde vor lua bani pentru realizarea acestor promisiuni", arata fostul ministru al Justitiei.

"Promisiunile PSD sunt vorbe goale care demonstreaza demagogia stangii si eficienta dreptei", a mai subliniat Chiuariu.

Nu am sa va dezamagesc!

Pe 27 septembrie, intr-o minunata zi de sambata, intreaga suflare asculta discursurile inflacarate ale liderilor PSD.

Total intamplator, cam undeva intre discursul lui Mircea Geoana si cel al presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, a inceput si o ploaie mocaneasca, ce s-a oprit cam odata cu terminarea Congresului Extraordinar al social democratilor.

Sa revenim insa la promisiunile lui Mircea Geoana. Liderul PSD le-a promis atunci, atat membrilor partidului pe care il conduce cat si romanilor, ca nu-i va dezamagii, ci, mai mult, le va arata cum este Romania scoasa de sub "zodia dreptei, zodia incompetentei".

"Dorim sa traim intr-o Romanie democratica sau vrem sa ramanem in zodia dreptei, zodia incompetentei? (...) Pe 30 noiembrie vrem sa ramanem pentru decenii de acum inainte, nu doar pentru 4 ani. Am guvernat intotdeauna cu responsabilitate. Am mai si gresit, trebuie sa recunoastem", a spus cu patos Geoana.

Si au urmat deja plictisitoarele promisiuni de marire a pensiilor, a salariilor, a alocatiilor pentru mame, precum si aplicarea tarifelor sociale la energie electrica.

Tot ce ne ramane acum sa ne intrebam este... ce va mai promite maine Mircea Geoana?

NASA, în delir. Mesaj extraterestru primit din spațiu, de la mare distanță: Cine l-a trimis? VIDEO
NASA, în delir. Mesaj extraterestru primit din spațiu, de la mare distanță: Cine l-a trimis? VIDEO
Descoperirile științifice legate de univers au demonstrat că acestea sunt practic fără limite, iar omenirea este entuziasmată atunci când primește noi vești de dincolo de lumea noastră....
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
#Mircea Geoana, #promisiuni, #PSD, #spatiu, #NASA, #Dabuleni, #pepeni, #reactor , #PSD