Dan Sova: Geoana s-a indepartat de partid

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 20:13
2218 citiri
Dan Sova: Geoana s-a indepartat de partid
Foto: Antena 3

Mircea Geoana este un om foarte bine pregatit, insa s-a indepartat de partid, a declarat presedintele Comisiei de arbitraj si integritate din PSD, Dan Sova, duminica, la scurt timp dupa ce presedintele Senatului a primit recomandarea de excludere din partid, din partea comisiei.

"Noi trebuie sa ne batem cu PDL, cu Traian Basescu. Nu putem avea pe cineva care iese din rand, merge in sens invers. Trebuie sa mergem in formatie de lupta", a spus Dan Sova, duminica seara, la Antena 3.

"Loialitatea fata de partid trebuie sa ghideze un politician. Suntem un grup care ne batem pentru acelasi lucru. Ne batem sa castigam puterea politica si sa impunem un program care noi credem ca este mai bun pentru romani", a adaugat Sova.

Comisia de arbitraj si integritate a facut deja recomandarea, iar Comitetul executiv ar urma sa ia o hotarare, candva saptamana viitoare, potrivit lui Sova.

"Sa va bazati pe unanimitate, niciun vot impotriva", a precizat seful comisiei, care a adaugat ca nu este vorba de un "hatar" care i se face presedintelui PSD, Victor Ponta, ci este vorba de o nemultumire generala, la nivel de partid, fata de Mircea Geoana.

"Este rolul lui Victor Ponta, pentru ca este presedintele partidului si el raspunde, iar noi avem nevoie de oameni devotati partidului. Daca Mircea Geoana are o agenda separata si-l critica tot timpul pe presedinte si critica deciziile BPN, ce sa faca Victor Ponta, sa stea cu mainile in san? Nu se poate", a comentat Sova.

El a precizat ca, daca Geoana ar fi respectat deciza Biroului Permanent National, in prezent Titus Corletean ar fi fost presedintele Senatului. In schimb, daca vor pierde, acum, functia aceasta, va fi tot vina lui Mircea Geoana, deoarece nu a ascultat decizia partidului de la inceput.

La randul sau, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat ca principala cauza a tentativei de excludere a lui Geoana este faptul ca liderii partidului nu mai au incredere in acesta, insa nu este exclus ca aceasta incredere sa fie reconstruita.

"Imi doresc ca Mircea Geoana sa isi puna toate eforturile in slujba acestui partid", a conchis Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dan Sova, #Mircea Geoana, #Mircea Geoana exlcudere PSD , #PSD