Excluderi in PSD - Vanghelie tuna si fulgera: Asa executii, nici la comunisti. Mi-e greata! (Video)

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 18:13
8742 citiri
Excluderi in PSD - Vanghelie tuna si fulgera: Asa executii, nici la comunisti. Mi-e greata! (Video)
Foto: Reporter Virtual

Comitetul Executiv al PSD a luat decizia joi sa ii excluda pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, pentru ca ar fi facut declaratii despre schimbarea conducerii partidului imediat dupa pierderea alegerilor prezidentiale de catre Victor Ponta.

"Domnul Ponta a facut propuneri de excluderi pentru un numar de colegi, inclusiv pentru mine, dar opinia generala a fost de suspendare a acestor colegi, inclusiv eu, pana la congres - domnul Sova, Vanghelie si cu mine", a raspuns Mircea Geoana, dupa ce a iesit de la sedinta in care PSD a facut analiza rezultatului alegerilor.

Marian Vanghelie a iesit la putina vreme cu o declaratie mai clara, vorbind de excludere si "executie".

Ziua deciziilor la PSD: Geoana, Vanghelie si Sova au fost exclusi LIVE

"Am iesit din sala ca mi-a fost greata. N-am vazut asa executii nici la comunisti. In perioada urmatoare baietii astia o sa vada unde ii duce viata (...) O chestie foarte amestecata, foarte complicata si foarte penibila. A fost o executie! (...) Le e frica de congres celor doi care au pierdut alegerile: dl. Ponta si dl. Dragnea.

Acest rezultat s-a incercat sa se aranjeze de o saptamana. Dl Ponta, cat a fost in Dubai, l-a lasat pe dl. Dragnea sa se ocupe de partid, ca sa faca jocul asta manipulatoriu.

Am pierdut alegerile si nu ne dam seama ca nu putem sa ne prezentam cu acelasi candidat peste 5 ani si cu Liviu Dragnea, sef de campanie. Le spune Iohannis: 'Mai, baieti, mai, iarasi ati venit?' Ce sa faca echipa asta? E pierduta!", a declarat si Marian Vanghelie nervos, la iesirea de la CExN.

Intrebat care e motivatia data excluderii sale, Marian Vanghelie a spus "motivatia" e "ca am dat declaratii, ca sunt pe langa Mircea Geoana, ca Sova e in greturi cu domnul Dragnea. Niste prostii".

Potrivit Antena 3, 80 de voturi au fost pentru excluderea celor 3, 2 abtineri si 2 impotriva. Potrivit Digi 24, cei care au votat impotriva au fost Ion Iliescu si Catalin Ivan.

Mircea Geoana facuse miercuri o declaratie in care sugera ca ar putea dori din nou sa conduca partidul.

Intrebat daca e dispus sa preia conducerea, in cazul in care baza partidului ii va cere acest lucru, Geoana a declarat: "Daca e nevoie de mine intr-o forma sau in alta, fara sa fiu obsedat de functii, am mancat painea asta, am fost presedintele PSD. Ce vreti sa mai demonstrez?".

A.V.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

CTP, despre plicul suspect cu zahăr primit de Diana Șoșoacă: ”Asta e faza în care se află această dihanie”. Asemănarea cu Băsescu și Trump
CTP, despre plicul suspect cu zahăr primit de Diana Șoșoacă: ”Asta e faza în care se află această dihanie”. Asemănarea cu Băsescu și Trump
Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat marți, 27 februarie, că a fost informată de SPP cu o zi înainte despre faptul că a primit un plic ”suspect” care conţine ”o substanţă...
Primar trecut de la PNL la PSD: „Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna?” VIDEO
Primar trecut de la PNL la PSD: „Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna?” VIDEO
Primarul comunei Mihai Eminescu din județul Botoșani, Verginel Gireadă a anunțat că trece de la PNL la PSD cu „60 la sută din comună”. „Cu toată echipa PNL voi trece la PSD. Și...
#PSD excludere suspendare Geoana, #PSD Geoana Vanghelie exclusi, #PSD Geoana Sova exclusi , #PSD