Geoana a lansat volumul "Incredere"

Marti, 17 Noiembrie 2009, ora 22:10
1945 citiri
Geoana a lansat volumul "Incredere"
Foto: Realitatea

Presedintele PSD Mircea Geoana a lansat marti, la Craiova, volulum "Incredere", carte despre care spune ca a scris-o nu in calitate de om politic, ci "ca tata, sot, roman" si in care povesteste experienta candidaturii la Primaria Capitalei.

"Aceasta carte este, de fapt, un crampei, o incercare de strafulgerare a ceea ce au reprezentat pentru mine, pentru Mihaela, pentru copiii nostri, pentru familia noastra, curentele care ne-au influentat. Este o carte pe care nu am scris-o ca om politic. Este o carte pe care am scris-o ca om, ca tata, ca sot, ca cetatean, ca roman", a spus Mircea Geoana, citat de Mediafax.

In cadrul volumului, Mircea Geoana vorbeste si despre intrarea "tarzie" in politica, dar si despre cum este sa intri "nepregatit" intr-o competitie electorala.

"Vorbesc despre experienta mea in politica si vorbesc, la modul cel mai deschis, despre experienta mea din candidatura pentru Primaria Bucurestiului.

Mi-am amintit ce inseamna sa intri in politica relativ tarziu, cum a fost cazul meu, in 2001, ce inseamna sa fii intr-o competitie politica nepregatit pentru rolul respectiv si cat de apasatoare este senzatia cand ramai singur intr-un cort de campanie, dupa ce am pierdut la Bucuresti, si am descoperit, in sinea mea, ca victoria are foarte multi parinti si ca infrangerea este intotdeauna orfana", a declarat Geoana, potrivit sursei citate.

In ceea ce priveste titlul volumului, "Incredere", acesta ar fi inspirat de o conversatie si o conferinta la Harvard cu "unul din principalii sociologi, politologi americani", Francis Fukuyama.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Geoana Incredere, #lansare volum Incredere, #carte Mircea Geoana, #lansare Geoana Craiova , #PSD