Geoana, cu gandul la America, in prag de excludere

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 22:00
3062 citiri
Geoana, cu gandul la America, in prag de excludere
Foto: Arhiva

Mircea Geoana, a declarat duminica seara ca este convins ca intrega poveste cu excluderea i se trage de la vizita in America, pentru care insa in niciun caz nu se se simte vinovat. "Inteleg ca a existat o intentie de a se organiza o vizita in America exact in acceasi perioada. O coincidenta", afirma el, sustinand ca "era loc pentru toata lumea". In plus, a spus Geoana, nu avea de unde sa stie despre vizita programata de Crin Antonescu si Victor Ponta.

"Se pare ca scanteia a fost vizita asta in America", a spus seful Senatului, duminica seara. "Eu am fost acolo ca presedinte al Senatului, membru PSD si USL", a declarat el la B1, completand ca a fost foarte bine primit, intr-o tara pe care o cunoaste foarte bine.

Potrivit acestuia, americanii s-ar putea intreba in prezent de ce un om care a fost atat de bine primit este "mazilit" in prezent in tara sa. "Inchipuiti-va acum ce este acolo!", a exclamat el. "Pentru americani a fost o vizita importanta", afirma Geoana, explicand ca o tara aliata, Romania, devine si mai importanta in contextul actual.

"Romania a devenit prin natura si mai geopolitica", a declarat el, punctand importanta momentului si nedreptatea pe care partidul i-o face. Pesedistul are incredere insa ca "sper ca va fi rezolvat cu intelepciune in interiorul partidului". Pana atunci insa, pentru ca nu se stie cand va avea loc o reunire a Comitetul Executiv National, nu se poate opri sa nu se intrebe: "De ce m-au evitat? De ce nu m-au intrebat: 'Geoana, de ce ai fost plecat in America?'", "Vor sa ma scoata? Atunci sa o faca!".

Intrebat ce va face daca se va decide excluderea sa din partid, Geoana a declarat ca va scrie carti, va preda la facultate, va conduce institutii, afirmand ca nu are nimic pregatit. "Tin prea mult la o constructie care nu este nici a mea, nici a lui Iliescu sau Ponta", a mai spus el.

#Mircea Geoana vizita America, #Geoana vizita SUA, #Geoana excludere PSD, #mircea geoana exclus psd , #PSD