Geoana il ataca din nou pe Ponta: Nu intelege ca minciuna si impostura nu mai pot fi tolerate

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 16:49
5650 citiri
Geoana il ataca din nou pe Ponta: Nu intelege ca minciuna si impostura nu mai pot fi tolerate

Mircea Geoana il acuza pe Victor Ponta de "fals ideologic" si afirma ca acesta nu reuseste sa inteleaga ca "minciuna si impostura nu mai pot fi tolerate".

"Dupa un fals intelectual legat de plagiat, dupa un fals politic legat de blocarea deliberata a votului din strainatate, iata si cel de al treilea fals: cel ideologic. Victor Ponta face un asa-zis 'apel' catre intelectualii de Stanga sa vina cu idei pentru reformarea PSD. Dincolo de ipocrizia evidenta - nu l-a impiedicat nimeni sa faca acest lucru in ultimii 5 ani cat a fost presedintele PSD - este si o insulta adusa oamenilor sinceri, care cred in valorile Stangii moderne si europene.

Doar pentru ca vrea sa-si spele imaginea, nu trebuie sa aduca in derizoriu si ultima resursa a Stangii romanesti. Nici in al 13-lea ceas, Ponta nu a inteles ca minciuna si impostura nu mai pot fi tolerate", a comentat pe Facebook Mircea Geoana.

Reactia vine la o zi dupa ce Victor Ponta a postat pe aceeasi retea de socializare o invitatie de revitalizare a PSD adresata intelectualilor de stanga, pornind de la o postare pe blogul sociologului Barbu Mateescu.

"Adevarata reforma a stangii romanesti nu poate veni doar din interiorul PSD! O sa ii rog si invit pe intelectualii de stanga (nu atat de zgomotosi sau agresivi ca cei de dreapta - dar nu mai putin valorosi) sa accepte o contributie ideologica exterioara la demersul atat de necesar care va avea loc anul viitor! Ma refer nu doar la autorul acestei opinii, Barbu Mateescu, ci la multi altii care au curajul sa-si asume optiunea ideologica (Ioana Lupea, Costi Rogozanu, Radu Magdin, echipa de la CriticAtac, s.a.m.d.)!

Sper sa accepte aceasta solicitare pe care o fac din convingere, pentru ca nu putem sa traim mereu intr-o societate in care apartenenta mimata la "dreapta" este un fel de religie obligatorie promovata de zelosi fanatici si farisei ridicoli! (...) ", a scris, miercuri, pe Facebook Victor Ponta.

Senatorul Mircea Geoana a fost exclus din PSD la ultimul Comitet Executiv National. De asemenea, Guvernul condus de Victor Ponta a decis sa scoata la vanzare vila RAPPS in care acesta locuieste de ani de zile, cu toate ca a promis in repetate randuri ca se va muta in propria sa casa.

Guvernul scoate la vanzare vila RA-APPS locuita de Geoana

C.B.

Citeste si:
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Președintele Klaus Iohannis rămâne la un minim al încrederii românilor, conform unui sondaj de la finalul anului trecut acesta având doar 20%, fiind în spatele premierului Ciucă și a...
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 16 ianuarie, că guvernul lucrează la o nouă schemă de sprijin pentru populație în urma creșterii facturilor la curent și gaze, care...