Geoana, lasat balta pana si de colegii din Dolj

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 00:01
2207 citiri
Geoana, lasat balta pana si de colegii din Dolj
Foto: Arhiva

Senatorul Ion Prioteasa, seful organizatiei PSD Dolj, sustine ca, desi a votat impotriva excluderii lui Mircea Geoana din partid, el nu va pleca din PSD si este exclusa posibilitatea unui congres extraordinar care sa inlature actuala conducere.

"Cred ca se poate vorbi de organizarea unui Congres atunci cand se va vorbi despre programul partidului, despre intrarea la guvernare. Dar daca cineva se gandeste la organizarea unui Congres al PSD pentru schimbarea presedintelui partidului, pentru ca am vazut vehiculata aceasta idee in mass-media, este exclus. Este exclusa orice fel de posibilitate de organizare a unui Congres Extraordinar", a declarat Prioteasa, potrivit Newsin.

Pe de alta parte, Prioteasa a anuntat printr-un comunicat de presa ca a fost alaturi de fostul presedinte al Senatului, dar ca nu este dispus sa plece din PSD.

"Am fost alaturi de el si pentru ca multi primari, dar si multi colegi din organizatie au dorit sa dam acest semnal de incredere. In ultima instanta, eu cred ca am dovedit si caracter si am facut inca o data dovada ca cine da mana si merge alaturi de noi nu este lasat la primul colt de strada.

Am ramas alaturi de Mircea Geoana pana in ultima clipa cand, asa cum stiti, am votat in favoarea senatorului Mircea Geoana la Comitetul Executiv", se arata intr-un comunicat trimis de senator.

Geoana, revocat de la sefia Senatului - Puterea preia interimatul

Tot in documentul citat se arata ca Prioteasa si colegii sai nu vor sa il urmeze pe Geoana pe noul drum.

"Din acest moment, Mircea Geoana nu mai este membru al PSD. (...) Daca Mircea Geoana se indreapta spre un alt partid sau spre o constructie noua, eu si organizatia de Dolj nu plecam undeva, ci ramanem aici", a mai transmis Prioteasa.

Mircea Geoana a pierdut miercuri functia de presedinte al Senatului, dupa ce marti seara a fost exclus din PSD. Decizia de miercuri a fost luata de colegii sai senatori, cu 112 voturi pentru, 2 impotriva si 5 abtineri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Geoana organizatie PSD Dolj, #Geoana Ion Prioteasa PSD , #PSD
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
ciolanul e mai important...asa ca Geonel pleaca singur fara preteni!
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Sa traiasca pepenarii si prazburgii oltenesti,...