Geoana, noi detalii despre partidul pe care vrea sa il infiinteze (Video)

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 20:08
4060 citiri
Geoana, noi detalii despre partidul pe care vrea sa il infiinteze (Video)

Consiliera senatorului Mircea Geoana, Ana Maria Catauta si deputatul Oana Niculescu Mizil au depus la OSIM solicitari de inregistrare a marcii "Partidul Social Democrat Independent", cererile aflandu-se in procedura de examinare.

Ana Maria Catauta, consilier al fostului presedinte PSD, senatorul Mircea Geoana, a depus la OSIM pe 12 ianuarie solicitari pentru inregistrarea marcii "Partidul Social Democrat Independent (PSDI) ", potrivit paginii de Internet a Oficiului.

Geoana vrea sa-si faca partid de stanga, fara "minciuna, coruptie si impostura"

O a doua solicitare vizeaza inregistrarea marcii "Partidul Social Democratiei Independente", iar ambele cereri privesc activitati de "educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale; servicii stiintifice si tehnologice, precum si servicii de cercetare si de creatie, referitoare la acestea; servicii de analiza si cercetare industriala; crearea si dezvoltarea calculatoarelor si a programelor de calculator; servicii juridice; servicii de siguranta pentru protejarea bunurilor si persoanelor; servicii personale si sociale oferite de catre terti destinate sa satisfaca nevoile indivizilor".

Geoana, despre Ponta si Dragnea: Poti minti, dar nu poti sa-i minti pe toti, de fiecare data

De asemenea, deputatul Oana Niculescu Mizil a solicitat si ea inregistrarea marcii "Partidul Social Democrat Independent", care include si "activitati de natura politica".

Senatorul Mircea Geoana a declarat, marti, referindu-se la inregistrarea la OSIM a marcii Partidul Social Democrat Independent, ca aceasta reprezinta, impreuna cu altele, o varianta de studiu si ca principalul sau proiect politic se numeste "Noul PSD".

Asul din maneca lui Geoana si Vanghelie pentru a da jos Guvernul Ponta (Video)

"Noul PSD este principalul meu proiect politic. Zilele urmatoare grupul de initiativa va lansa in dezbatere acest proiect si in interiorul PSD, si pentru opinia publica, pentru ca, in final, sa devina o platforma ce va fi propusa in cadrul Congresului PSD. Aceasta denumire (PSDI - n.red.), impreuna cu altele, e o varianta de studiu, dar secundara proiectului meu principal care se numeste 'Noul PSD'", a spus Geoana.

#Mircea Geoana partid, #Mircea Geoana nou PSD, #Mircea Geoana PSDI , #PSD
Comentarii