Geoana: Nu cred in atacuri energetice, eu nu am vorbit de asa ceva!

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 13:28
5546 citiri
Geoana: Nu cred in atacuri energetice, eu nu am vorbit de asa ceva!

Desi declaratiile sale si ale sotiei sale in legatura cu "atacuri energetice" au ajuns si in presa de peste ocean, presedintele PSD Mircea Geoana spune ca, de fapt, el nu a vorbit despre asa ceva si a fost o denaturare deplasata a spuselor sale.

"Eu nu am vorbit de asa ceva (atacuri energetice n.red.). Am spus ca am remarcat o persoana (in timpul dezbaterii finale n.red.) care nu avea ce sa caute acolo. Nu cred in aceste chestiuni si nu am vorbit de asa ceva. Dorinta de senzational dusa in derizoriu a cauzat asta. S-au denaturat in mod deplasat vorbele mele", a precizat marti liderul PSD.

Declaratia vine la putin timp dupa ce sotia lui, Mihaela Geoana, a declarat duminica, la Antena3, ca a fost supus unor "atacuri energetice".

Liderul PSD a vorbit marti si despre candidatura lui la un nou mandat la conducerea partidului si a spus ca incurajeaza competitia interna, care este chiar necesara in acest moment.

"Este un mare partid, iar in PSD democratia este regula de aur. Descurajez discutii care sa aduca preudicii partidului care sa se rezume la probleme de persoane, dar incurajez competitia pentru conducerea partidului care este necesara in acest moment. Eu trebuie sa imi conving colegii, iar altii pot sa vina cu viziuni alternative. In schimb inca nu m-am decis daca sustin functia de presedinte executiv", a mai spus presedintele Senatului.

Mircea Geoana a apreciat ca in timpul sedintei de marti membrii PSD au dezbatut cateva idei extrrm de utile dimensiunii ideologice si doctrinare a partidului.

"Avem nevoie de gandire proaspata si idei noi. La congresul partidului vom avea elemente de noutate. Avem nevoie de raspunsuri si alternative la aceste masuri de dreapta extrem de brutale. Grupul nostru de lucru pe politici publice s-a activat. As remarca atmosfera extrem de constructiva si implicata pentru ca in ciuda problemelor legate de persoana si functii au avut taria sa gaseasca taria si un numitor comun. Partidul se pregateste pentru o noua baza ideologica", a mai spus liderul PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mircea Geoana atacuri energetice, #neaga atacurile energetice , #PSD
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
"in timpul sedintei de marti membrii PSD au dezbatut cateva idei extrem de utile dimensiunii ideologice si doctrinare a partidului."