Geoana promite sa fie mai ferm daca va mai castiga un mandat la sefia PSD

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 20:59
2627 citiri
Geoana promite sa fie mai ferm daca va mai castiga un mandat la sefia PSD
Foto: Realitatea Tv

Liderul PSD Mircea Geoana anunta vremuri grele pentru pesedisti in cazul in care va castiga inca o data sefia partidului.

"Am de asemenea obligatia ca stil de conducere sa continui sa fiu un presedinte foarte democratic dar sa fiu un presedinte mai autoritar. La un moment dat colegii mei vor spune 'Domnule presedinte, e foarte bine cu democratia, dar cand unul sare gardul mai trebuie putin sa ii mai arzi cate una ca sa intre la locul lui'. Asta nu inseamna brutalitatea si nu inseamna ceva cazon in partid pentru ca nu e stilul meu si nu e stilul partidului, dar va fi mai multa fermitate in actul de conducere", a afirmat Mircea Geoana, invitat intr-o emisiune a Realitatea Tv.

Presedintele PSD a reiterat faptul ca isi doreste ca urmatorul congres PSD sa aiba loc cat mai repede pentru a putea sa raporteze in fata colegilor sai in legatura cu cei cinci ani de mandat si greselile din acestia.

In ceea ce priveste greselile mentionate pe blog de Miron Mitrea, Mircea Geoana a replicat: "Domnul Mitrea nu are caderea morala sa comenteze".

"Inchipuiti-va ca nu ar fi reusit operatiunea cu voturile. In clipa respectiva, pe blogul lui Mitrea ar fi aparut catde extraordinara a fost campania lui Geoana. In clipa in care este un rezultat atat de strans, eu vreau sa fac o analiza lucida in partid si nu cred ca e cazut sa se rascoleasca un subiect care oricum va fi analizat", a adaugat liderul PSD.

Presedintele formatiunii social-democrate a facut aperecieri si in legatura cu plecarea din Parlament a Danielei Popa. "Un coleg de care ne despartim cu tristete, dar pe care nu il judecam cu manie", a considerat Mircea Geoana.

Despre informatiile care aratau ca s-ar fi intalnit in vacanta cu Dinu Patriciu, intr-un paradis tropical, Mircea Geoana a afirmat ca acestea nu au niciun sambure de adevar, el petrecand concediul in sudul Statelor Unite, in Florida, impreuna cu familia.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Mircea Geoana congres, #Geoana Patriciu vacanta, #Congres PSD Geoana, #Geoana greseli Mitrea , #PSD
Comentarii
Poza leonardus
leonardus
rank 2
asta chiar mai spera ca-l alege cineva presedintele PSD dupa ce a bagat partidul cu oistea-n gard?
Poza Rex_patriae
Rex_patriae
rank 2
auziti, oameni buni, omul vrea sa "raporteze" in fata partidului ce minuni a facut el in 5 ani de mandat