Geoana risca sa fie suspendat, din nou, din PSD?

Luni, 11 Iulie 2011, ora 08:20
2346 citiri
Geoana risca sa fie suspendat, din nou, din PSD?

Mircea Geoana risca sa fie exclus din PSD, din nou, dupa ce i-a luat apararea lui Marian Vanghelie.

Dupa ce sambata l-a aparat pe Vanghelie, Geoana i-a infuriat pe liderii partidului si risca sa fie din nou suspendat, potrivit unor surse din PSD, citate de Evenimentul Zilei.

"Ceea ce nu am inteles este daca aceasta actiune este impotriva presedintelui organizatiei de la Bucuresti sau a fost data de slaba performanta de la alegerile anterioare, pentru ca la alegerile anterioare, in premiera in ultimii 20 de ani, candidatul PSD, adica eu, am castigat la Bucuresti, chiar daca au fost si voturi liberale. Organizatia de Bucuresti si-a facut datoria, daca este un alt interes este altceva", a declarat Geoana sambata seara, la Realitatea TV.

Geoana ii ia apararea lui Vanghelie

Geoana a mai spus ca dupa parerea sa organizatia din Bucuresti ar fi trebuit sa ia o decizie in privinta lui Vanghelie, care a fost inlocuit din functia de presedinte de un Birou de Coordonare condus de seful PSD, Victor Ponta, dupa o sedinta a Biroului Executiv al PSD, din 28 iunie.

"Cred ca cel mai sanatos lucru este ca in cel mai scurt timp cu putinta sa se intoarca la organizatie si sa-si aleaga liderul pe care il doresc. Daca din motive pe care sper sa le aflam mai clar nu il mai vrem pe omul asta, organizatia este cea care decide. Nu organizatia a cerut sa fie schimbat presedintele PSD Bucuresti", a mai spus Geoana.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com