Geoana s-a razgandit, vrea vot pe liste deschise

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 16:58
2179 citiri
Geoana s-a razgandit, vrea vot pe liste deschise

Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat miercuri ca la Congresul de sambata se va vota pe liste deschise si i-a invitat in echipa lui pe toti acei colegi si colege care ii impartasesc proiectul politic de a moderniza si adanci democratizarea partidului.

"Sunt partizanul unei competitii pe liste deschise, partizanul unei competitii a unei echipe pe lista deschisa, care sa isi manifeste preferinta pentru una din functiile din partid. Vreau sa asiguram si o anumita coerenta a echipei de conducere. Este nevoie de democratie, dar si de mai multa coerenta, disciplina si fermitate la conducerea partidului", a declarat liderul PSD.

Mircea Geoana a precizat ca sambata fiecare delegat va putea sa opteze pentru vicepresedintii pe care ii vrea si crede de cuviinta ca o sa faca treaba buna.

"Nu cred ca o competitie de acest gen trebuie sa aiba invingatori sau invinsi in sensul absolut pentru ca noi suntem alternativa la PD-L. Trebuie sa incercam sa gasim un ton echilibrat si sa avem o atitudine atractiva si coerenta. Eu am mers si o sa merg pe principiul: niciodata nu abandona ideea unitatii partidului. Mi-am facut din asta un scop, o misiune", a mai spus acesta.

Mircea Geoana a declarat ca s-a razgandit pentru ca nu vrea ca PSD sa dea senzatia ca vine cu o lista blocata, inchisa.

"Au contat si lucrurile pe care le-am auzit de la colegii mei din teritoriu si evident si vocea lui Ion Iliescu este respectata. Si in plus am simtit o anumita trepidatie la baza partidului", a mai spus Geoana.

Citește și:
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
Partidul AUR și-a deschis de curând magazin, astfel că simpatizanții formațiunii politice își pot cumpăra haine și accesorii cu sigla partidului. Totuși, prețurile nu sunt făcute...
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi seară, că susţine unele principii legate de pensiile speciale, astfel că pensia nu poate fi mai mare decât salariul, iar cei care se...
#Mircea Geoana vot Congres, #vot liste deschise PSD , #PSD