Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liderii PSD discuta suspendarea lui Geoana intr-un motel, langa Ploiesti (Video)

Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 17:17
1804 citiri
Liderii PSD discuta suspendarea lui Geoana intr-un motel, langa Ploiesti (Video)
Foto: qmagazine.ro

Conducerea PSD s-a reunit, miercuri, intr-o sedinta restransa, intr-un motel de langa Ploiesti, unde ar urma sa decida daca il suspenda pe Mircea Geoana din partid.

La reuniunea informala sunt asteptati doar o parte dintre membrii Biroului Permanent, printre care, potrivit surselor citate, nu se regasesc apropiati de-ai lui Geoana, au declarat surse din partid pentru Adevarul.

Geoana ar putea fi suspendat. PSD a convocat, miercuri, o sedinta restransa

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca a fost invitat la sedinta, dar ca este posibil sa nu participe, deoarece are "altceva in program". In cele din urma, insa, Iliescu a decis sa ia parte la discutiile de la Ploiesti. El a evitat sa se pronunte in legatura cu sanctionarea lui Geoana.

"Iesirea lui Geoana mi se pare total nepotrivita, ca dupa un an sa-si reaminteasca tot ce a fost atunci (n.r. in campanie pentru Cotroceni) si sa dea vina pe Ponta. Este total neserios, iar o astfel de abordare creeaza o tensiune artificiala in partid", a afirmat insa Iliescu.

Mircea Geoana dezvaluie in premiera ce a facut acasa la Vintu

Geoana a sustinut, intr-o declaratie filmata si postata, luni, pe blogul personal, ca a fost sfatuit de Victor Ponta, la dezbaterea avuta cu Traian Basescu inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, sa spuna ca a fost acasa, la nevasta, in cazul unei intrebari despre vizita facuta la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Initial, intalnirea conducerii social-democratilor trebuia sa se desfasoare la Sinaia, dar locul a fost apoi schimbat, fiind ales Motelul Romanesti din apropierea Ploiestiului.

Geoana sustine ca intalnirea din Sinaia e nestatutara daca se va discuta despre el

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca intalnirea mai multor lideri ai PSD de la Sinaia este una "informala" si prin urmare, nestatutara, in care nu se poate discuta decat tema pentru care a fost convocata, si anume strategia formatiunii.

Potrivit Statutului, Geoana poate fi sanctionat cu suspendarea din functie pe timp limitat (articolul 11, alineat 3) ceea ce nu atrage de drept retragerea sprijinului politic pentru functia de presedinte al Senatului, sanctiune prevazuta separat, la alineatul 4.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Geoana PSD, #suspendare Geoana, #Geoana prezidentiale 2009, #Geoana vizita Vintu , #PSD