Mircea Geoana: Atacurile ma invioreaza!

Sambata, 16 Mai 2009, ora 22:01
975 citiri
Mircea Geoana: Atacurile ma invioreaza!

Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat sambata, la Botosani, ca se simte "inviorat" de atacuri, in replica la afirmatiile din discursurile democrat-liberalilor care i-au vizat pe liderul social-democrat si partidul sau.

"Atacurile ma invioreaza!", a comentat Mircea Geoana, citat de Realitatea Tv. "Cred ca declaratiile de la Cluj sunt de consum intern, pentru proprii militanti", a mai precizat presedintele PSD.

Cat il priveste pe ministrul Transporturilor, Geoana i-a recomandat acestuia sa aiba grija de domeniul sau pentru ca, "macar acum", sa faca mai mult decat in mandatul precedent. "Cine il asculta pe Berceanu? Sa-si vada de autostrazi!", a comentat presedintele PSD.

Liderii PDL au lansat o serie de atacuri la adresa PSD, sambata, la Cluj, in cadrul lansarii in regiunea nord-vest a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ministrul Radu Berceanu afirmand chiar ca, din decembrie, social-democratii ar putea avea parte de opozitie.

Ministrul Transporturilor si Infrastucturii, Radu Berceanu, a amenintat PSD ca, daca nu are grija, din luna decembrie se poate trezi in opozitie, iar pe liberali i-a catalogat drept "lacuste".

"Avem acest parteneriat cu PSD-ul si am impresia ca ei sunt in acest parteneriat tot in formula asta, la bine si la greu, si anume noi la greu si ei la bine. Nu crede ca e corect... Vasile Blaga a spus zilele trecute: nu puteti sa fiti dimineata la guvernare, adica la bine, si dupa-amiaza in opozitie, pentru ca e deja vizibila aceasta chestiune. Eu as adauga ca, daca o sa mai foloseasca mult aceasta idee, s-ar putea din decembrie sa aiba trei ani numai din dupa-amiezi si nu stiu daca o sa le placa", a spus Berceanu.

La randul sau, presedintele PDL Emil Boc a spus ca, daca Parteneriatul pentru Romania va fi facultativ pentru social-democrati, nu va ezita sa ia atitudine, in calitate de premier. "Avem un parteneriat pentru Romania pe care l-am semnat.

Vreau sa fiu foarte sincer si foarte direct: sunt garantul respectarii acestui parteneriat atata vreme cat partenerii sunt corecti. Cata vreme vom avea parte de solidaritate guvernamentala si de respectarea cuvantului dat si semnat prin parteneriatul pentru Romania, voi fi un prim-ministru corect cu partenerii de la PSD.

Dar daca acest partaneriat si solidaritatea guvernamentala va deveni facultativa pentru PSD, va asigur ca nici eu nu voi sta cu mainile in san, in calitate de prim-ministru si garant al parteneriatului pentru Romania", a subliniat Boc.

Nici secretarul general al PDL, ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga, nu s-a lasat mai prejos. El a afirmat ca PSD si PNL au praduit tara, in special in a doua jumatate a anului trecut si ca presedintele social-democratilor, Mircea Geoana ataca zilnic PDL.

"PSD-ul face exact ce a facut in 2007 si 2008, dar un pic pe dos. Atunci se declarau in opozitie si erau la putere. Si au praduit, impreuna cu liberalii, Romania, mai ales in partea a doua a anului trecut, praduind 6 miliarde de euro si noi am facut eforturi fenomenale pentru a primi de la UE 5. Asta au facut. Acum spun ca sunt la putere, dar nu ezita sa critice Guvernul in fiecare zi. Sa nu ne facem iluzii, PSD-ul are propria lui agenda electorala. Geoana ne ataca si ne va ataca zi de zi din orice pozitie", a spus Blaga pe scena.

Citeste si:
Ce subvenții anuale va necesita metroul din Cluj-Napoca. Economist: „Este clar falimentar pe cifre, nu ai cum să vorbești despre reziliență”
Ce subvenții anuale va necesita metroul din Cluj-Napoca. Economist: „Este clar falimentar pe cifre, nu ai cum să vorbești despre reziliență”
Economistul Cristian Păun a criticat proiectul metroului din Cluj-Napoca, în condițiile în care va avea nevoie de subvenții de aproximativ 12-13 milioane de euro pe an. ”Dacă era nevoie de...
Metroul din Cluj-Napoca, încă un pas spre realizare. Investiție de peste 2 miliarde de euro. Cum vor arăta stațiile VIDEO
Metroul din Cluj-Napoca, încă un pas spre realizare. Investiție de peste 2 miliarde de euro. Cum vor arăta stațiile VIDEO
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat luni, 22 noiembrie, că a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru viitorul metrou. Investiția se ridică la peste două miliarde de euro, iar...