Mitrea: Vanghelie a votat pentru excluderea lui Geoana

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 22:16
2876 citiri
Mitrea: Vanghelie a votat pentru excluderea lui Geoana

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, luni seara, ca Mircea Geoana, inca presedinte in functie al Senatului, este un "om incapabil politic" si inclusiv Marian Vanghelie "a votat in BPN pentru excluderea lui Geoana" din partid.

"S-a votat in BPN in unanimitate ca va fi exclus. Nu este inca afara, oficial mai are inca cinci zile, dar inclusiv Marian Vanghelie a votat pentru excluderea lui Geoana", a declarat Mitrea, invitat la B1 TV.

"N-m nicio satisfactie, eu am spus ca Geoana nu are valoare politica in 2008, cand am incercat sa-mi conving colegii ca este un om incapabil politic", a explicat pesedistul.

Senatorul social-democrat nu crede in speculatiile potrivit carora Mircea Geoana ar putea pune bazele unei noi formatiuni politice.

"Toata povestea cu Mircea Geona care construieste un partid e o mare aberatie, n-a fost in stare sa faca asta cand a fost presedintele PSD, presedintele Senatului, nu e in stare sa faca ceva in politica", a opinat Mitrea.

Ce spune Vanghelie?

In replica, Marian Vanghelie i-a transmis senatorului ca "este dezinformat", reiterand ca este consecvent si ca isi mentine sprijinul pentru Mircea Geoana.

"Domnul Mitera cred ca nu este informat cu ceea ce s-a intamplat azi la BPN. Nu s-a votat excluderea lui Geoana, s-a votat punerea pe ordinea de zi la Comitetul Executiv a cazului Geoana", a declarat primarul Sectorului 5.

Ponta il vrea pe Geoana exclus: In PSD nu mai dicteaza Vintu, Gusa, UNPR

PSD a decis sa ceara inlocuirea lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean si a votat in unanimitate in BPN pentru inaintarea cererii sale de excludere catre Comitetul Executiv al partidului.

Anuntul a fost facut luni, de presedintele PSD, Victor Ponta, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului, al carui principal subiect a fost fostul prezidentiabil social-democrat.

Citeste si:
Pod inaugurat la capete diferite de PSD şi PNL pentru a separa "apele". Slujba religioasă a unit delegațiile la jumătate
Pod inaugurat la capete diferite de PSD şi PNL pentru a separa "apele". Slujba religioasă a unit delegațiile la jumătate
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă orașul Buzău de localitatea Vadu Pașii. La un capăt panglica a fost tăiată...
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Sursa: Ziare.com