Obiectivul lui Geoana: In 2010, PSD sa fie principalul partid in preferintele electoratului

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 16:59
2033 citiri
Obiectivul lui Geoana: In 2010, PSD sa fie principalul partid in preferintele electoratului
Foto: Realitatea Tv

In pregatire pentru Consiliul PSD, liderul social-democrat Mircea Geoana le-a fixat un obiectiv colegilor sai: pentru 2010, PSD sa fie principalul partid in preferintele electorale ale romanilor.

"2010 va fi un an in care, pe final, PSD trebuie sa fie in mod clar principalul partid in preferintele electorale ale romanilor", a afirmat miercuri Mircea Geoana, la sedinta grupurilor parlamentare ale pesedistilor.

Mircea Geoana a mai spus ca in acest an va fi atat o competitie cu cei de la Putere, cat si una in Opozitie cu PNL, iar la finalul anului, PSD trebuie sa fie principala optiune a electoratului.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste competitia interna, liderul PSD le-a recomandat colegilor ca aceasta sa nu "stirbeasca relatiile de prietenie". "Mizele mici sunt pentru oameni mici, iar mizele mari sunt pentru cei care trebuie si pot sa faca politica", a adaugat Geoana.

Prioritati legislative

In legatura cu initiativele legislative ale parlamentarilor PSD, Mircea Geoana si-a atentionat colegii ca nu au voie sa "abandoneze punctul de pensie". "Nu putem fi de acord ca o lege a pensiilor care se afla in dezbatere sa creeze mai multe nedreptati decat corecteaza", a afirmat liderul PSD.

Printre alte probleme care trebuie sa se afle in atentia pesedistilor, Geoana mentioneaza: pastrarea locurilor de munca, legea resurselor fiscale, lupta impotriva saraciei si elaborarea unui nou cod electoral.

#prioritati legislatie PSD, #Mircea Geoana competitie 2010, #Geoana obiectiv PSD , #PSD