Opinii: Mircea Geoana, victima propriului "destin"

Joi, 04 Februarie 2010, ora 22:21
3605 citiri
Opinii: Mircea Geoana, victima propriului "destin"

Ultima zicere a dlui Geoana face prima pagina a media: "Voi fi lider in PSD si in viata politica romaneasca in urmatorii ani, asta este destinul meu". Cine i-o fi prezis acest destin ramane un mister.

Problema cu Mircea Geoana este ca nu poate invata din greseli. S-a vazut presedintele tarii si nu i-a iesit. A cuplat la proiectul Iohannis si n-a mers. S-a dus la Vintu cand nu trebuia (dar trebuia?) si recunoaste cu jumatate de gura ca a gresit. Pleaca deputati si senatori din PSD pe capete si, in loc sa-si asume si sa-si explice de ce se intampla aceasta "emigrare", tace chitic.

"Pupatul pe gura" cu liberalii, vizita ridicola la sediul acestora in euforia serii de 6 decembrie nu l-au invatat minte. Continua cu planuri de aliante contra naturii ideologice.

Neintelegeri conjugale, se mai intampla

Atacurile cu "energie negativa si culoare violeta" asupra candidatului Mircea Geoana au devenit subiect predilect de glume in presa straina. Rand pe rand, institutii media celebre, Washington Post, New York Times, Associated Press, CBS News, Forbes, San Francisco Chronicle, postul de televiziune ABC si-au distrat cititorii cu pataniile ezoterice ale candidatului PSD. Doar intr-un tarziu, vazand ca se ingroase gluma, dl Geoana a declarat ca nu crede in atacuri energetice, dezamagindu-si crunt consoarta, care credea exact invers.

Jurnalistii de la emisiunea "Political Mann" a postului CNN, glumesc si ei pe seama explicatiilor "ezoterice" a infrangerii din ultima campanie, promovate de propria sotie, spunand ca poate dl Geoana ar fi trebuit sa manance mai mult usturoi!

In sfarsit, dl Ion Iliescu pune lucrurile la punct: "Intelectualii cu formatie solida nu se lasa antrenati in fleacuri"! Tot e bine ca n-a repetat caracterizarea celebra, care ar fi trimis in culise sau la tribunal orice om de caracter.

Nu si pe Mircea Geoana.

Probleme cu ANI. "Subtirele"!

ANI, Agentia Nationala de Integritate, il trimite pe Mircea Geoana sa dea explicatii la procuratura. Nu stim ce-o fi adevarat din toata povestea, dar a recunoscut singur ca exista erori in declaratiile sale de avere si interese, doar ca acestea sunt "subtirele". Cat de "subtirele" vor stabili procurorii.

Propriul institut de analiza politica, condus de Adrian Severin ii face praf campania si-l scoate direct raspunzator de esec iar Mircea Geoana intelege doar sa-i ameninte cu sanctiuni pe autori. Dar nepuse in practica, ca de obicei.

Depinde cum te uiti!

Declinul PSD este descris de liderul sau "depinde cum te uiti", amintind de cele 5.200.000 de voturi obtinute la ultimele alegeri prezidentiale. Cate dintre ele proveneau din "zestrea" adusa de Crin Antonescu, cate or fi fost doar anti Basescu nu se mai pune. Le-a "adunat" pe toate Mircea Geoana! "Depinde cum te uiti"!

Despre lista lunga de promisiuni hazlii din campania electorala nu mai este cazul sa amintim. Nici de situatia ciudata cand declari ca mori de grija saracilor, dar profiti ani in sir de casa de la stat si-ti dosesti banii prin conturi in America.

Cu destinul nu te poti pune

I-a rezervat dlui Geoana rolul de lider al PSD si in viata politica romaneasca. Or fi aflat si membrii PSD despre acest destin, sau doar adresantul Mircea Geoana a beneficiat de revelatia divina?

Ar trebui sa produca o dovada, cat de cat, a acestui mesaj venind din profunzimea "ezoterica" a universului infinit.

Se va discuta la Consiliul National si la Congresul PSD despre aceste mesaje venite din "lumea" care scapa intelegerii muritorilor de rand?

Ar fi interesant daca s-ar dezbate problemele violete, ezoterice, destinul care au lovit stanga romaneasca.

Daca ridicolul ar ucide, primele victime ar fi oamenii politici. Nu si Mircea Geoana.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#destin Mircea Geoana, #ridicol victima Geoana, #atac energetic Geoana, #greseli Geoana , #PSD