RA-APPS vinde casa lui Geoana

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 19:58
3978 citiri

RA-APPS a decis, in sfarsit, sa scoata la vanzare prin licitatie cu strigare peste 700 de imobile. Banii obtinuti vor face fericit Guvernul si profund nefericiti pe actualii ocupanti ai acestor locuinte, printre care fosti si actuali demnitari care ar fi trebuit sa le paraseasca de multa vreme.

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat a primit miercuri acordul Guvernului sa scoata la vanzare 733 de imobile, dintr-un total de 1.100 active, la un pret de pornire care va fi stabilit de experti autorizati. Vanzarea ar urma sa fie facuta prin licitatie publica cu strigare la care vor putea participa si actualii demnitari.

Conform Mediafax, pe lista se afla imobile in care locuiesc Mircea Geoana, Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomitianu, fosti ministri precum Cseke Attila, europarlamentari precum Adrian Severin, fundatii precum "Renasterea" condusa de Mihaela Geoana, inspectorul general al Politiei Romane, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, procurorul general al DNA, presedintele Agentiei Domeniilor Statului, fostul procuror general al Romaniei Tanase Joita, fosti demnitari ai regimului comunist sau de dupa 1990, precum Serban Nicolae sau Stefan Andrei (ministru de Externe in perioada comunista).

De asemenea, RA-APPS a decis sa scoata la vanzare si spatii folosite de mai multi ani de diferite fundatii si organizatii neguvernamentale, dar si hotelurile Triumf din Bucuresti si Mara din Sinaia, clubul Floreasca si peste 20 de vile din statiuni montane si de pe litoral.

Simultan, alte bunuri au fost scoase din baza de protocol a statului si pregatite pentru vanzare, printre care active ale complexului Scrovistea, mai multe vile din comuna Snagov, inclusiv Casa Taraneasca, centrul de conferinte club-bazin din Neptun, complexul Doina din Neptun, birourile din centrul Capitalei inchiriate Asociatiei 21 Decembrie si numeroase alte imobile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#RAAPPS locuinte vanzare, #Geoana locuinta RAPPS , #PSD