Si Geoana a avut parte de huiduielile lui la Sacele

Duminica, 19 Iulie 2009, ora 23:44
3949 citiri
Si Geoana a avut parte de huiduielile lui la Sacele
Foto: Cotidianul

Weekend-ul huiduielilor s-a incheiat la Sacele, in judetul Brasov, cel care a luat o portie zdravana de "urari de bine" fiind presedintele PSD, Mircea Geoana.

Acesta a facut tot ce a putut ca sa intre in gratiile votantilor, de la a juca rolul lui Mos Craciun, la cel al unei mirese si cel al unui vanzator de vata pe bat.

Insa tot s-au gasit cativa carcotasi care au protestat fata de vizita liderului social-democrat. Ei au fost insa calmati de ceilalti entuziasti, care au facut care mai de care poze cu presedintele Senatului, informeaza Adevarul.

Sedinta foto cu "mireasa" Geoana

Liderul PSD a facut poze cu cei mici pe genunchi, exact ca un Mos Craciun bun si darnic. Pe genunchii Mosului s-a asezat, insa, si o femeie in toata firea, care nu a vrut sa rateze momentul de mare insemnatate.

Un alt entuziasm care a vazut ca Geoana e in varful dealului, a dat fuga repede pentru a-i inmana un frumos buchet de ... sunatoarea.

Nestiind ce sa faca cu inditul cadou, Geoana a facut pe mireasa si a aruncat buchetul pe spate catre multime. El i-a facut si semn celui ce l-a prins ca se va casatori negresit.

In drum spre scena, Geoana s-a oprit langa o vanzatoare de vata de zahar si i-a luat fara sa stea pe ganduri locul, oferindu-i unui prichindel o bucata facuta chiar de el.

La final, el a trecut si pe la ciobanii care vindeau bulz, dar in ciuda insistentei acestora, a evitat sa deguste preparatele motivand ca "ma pune sotia pe cantar, cand ajung acasa".

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mircea Geoana, #huiduit Sacele Brasov, #mireasa, #vata de zahar, #sedinta foto, #sunatoare buchet , #PSD