Un liliac in Senat - Geoana: Numai Batman poate sa salveze Romania acum! (Video)

Marti, 18 Mai 2010, ora 18:07
2420 citiri
Un liliac in Senat - Geoana: Numai Batman poate sa salveze Romania acum! (Video)
Foto:Arhiva

Membrii Biroului Permanent al Senatului s-au amuzat marti pe seama unui liliac care si-a facut aparitia pe holurile cladirii in plina zi.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a comentat aparitia liliacului intr-o nota politic ironica. "Numai Batman poate sa salveze Romania in clipa de fata", a declarat acesta.

Liderul grupului PD-L, Traian Igas, a rasuflat usurat ca este totusi bine ca nu a fost o cucuvea. "Daca era o cucuvea cred ca era un semn rau, liliacul din cate stiu aduce prosperitate, bunatate, liniste, nu stiu sa aduca lucruri rele. Cucuveaua ne-a adus multe belele pe care trebuie sa le traim in acest moment", a spus democrat-liberalul.

La randul sau, vicepresedintele Senatului, Teodor Melescanu, a avut si el o remarca amuzata. "Eu stiam ca unii au pasari la cap, acum se pare ca avem si confirmarea", a comentat liberalul.

In octombrie 2006, o cucuvea si-a facut aparitia in foaierul de langa sala de plen a Senatului, condus pe atunci de Nicolae Vacaroiu. In septembrie 2009, un liliac si-a facut aparitia si pe holul invecinat salii de plen al Camerei, prilej de amuzament pentru deputati. Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a glumit atunci spunand ca atata timp cat liliacul nu voteaza, nu intra in atributiile sale.

Mai marcat de prezenta liliacului, Alin Popoviciu (PD-L) a recunoscut ca ii este frica de lilieci si a insistat pentru chemarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Alina Gorghiu a marturisit ca este speriata de lilieci, dar ca zburatorul nu ar trebui "starpit", mai ales ca "exista persoane mai violente decat liliacul".

Pesedista Oana Mizil a anuntat ca nu ii este frica de lilieci, adaugand ca cel din Parlament ar putea fi chiar "Batman salvatorul".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#liliac Senat Geoana, #Batman Geoana , #PSD
Comentarii
Poza Victor Pitigoi
Victor Pitigoi
rank 5
Constat ca Senatul are, in prezent doua embleme: un liliac si un prostanac
Poza Iogica
Iogica
rank 5
Geoana, adevar graisi... biata Romania, ingenunchiata, vanduta, furata de voi, toti politicienii, in frunte cu PSD !

LIVE ÎN 00:12:39

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 12 de minute

Notifică-mă