Ziare.com

Geoana discuta despre reducerea calotei glaciare in Danemarca si Groenlanda

Luni, 27 Mai 2013, ora 21:30

   

Geoana discuta despre reducerea calotei glaciare in Danemarca si Groenlanda
Mircea Geoana va efectua in luna septembrie o vizita Danemarca si Groenlanda, in calitate de membru al Comisiei Politice a AP NATO, ocazie cu care va discuta despre consecintele reducerii calotei glaciare.

Vizita se va desfasura in perioada 9-13 septembrie, informeaza Mediafax.

Temele de discutie vor viza consecintele reducerii calotei glaciare: noi cai navigabile si zacaminte naturale accesibile, schimbari climaterice; repercusiuni pentru Arctica in materie de securitate, importanta geostrategica a Nordului Indepartat, provocari in materie de securitate, evolutii in Nordul Indepartat: repercusiuni pentru NATO si comunitatea internationala.

Senatorul se va intalni cu oficiali guvernamentali danezi la Ministerul de Externe si la Comandamentul Fortelor Armate din Copenhaga.

De asemenea, vizita va include o deplasare in Groenlanda, la Statia Nord, vizitarea bazei aeriene Thule si vizitarea Comandamentului Arctic.

Deplasarea catre si din Groenlanda si pe teritoriul acesteia se va face cu un avion special, pus la dispozitie de autoriatile daneze.

Cheltuielile deplasarii lui Geoana vor fi suportate din bugetul Senatului, dupa cum urmeaza: transport international Bucuresti-Copenhaga si Copenhaga-Bucuresti; transport special (avion, autocar, vapor) cu ocazia deplasarii in/din Groenlanda si pe teritoriul acesteia, pentru care fiecare participant trebuie sa achite 2.500 de dolari; cazare la Copenhaga, cazare in Groenlanda, diurna categoria a II-a, 100%, asigurare medicala si avans cu justificare ulterioara.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 259 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu lui G

Ili,ii spunea prostanacu....

 

Ba da.

Dar cu P mare.

mama, mama, si pentru ca prostanacu’ sa discute….

“geoana discuta despre reducerea calotei glaciare in Danemarca si Groenlanda…"
luni, 27 mai 2013, ora 21:30, sursa: ziare.com
…despre reducerea calotei glaciare in Danemarca !!!!!!!!, sarmanul platitor de bir mioritic trebuie sa scoata din chimr mii de dolari americani sa se plimbe prostanacu’ cu’o gramada de cai putere mari si tari !!!!!!
de ce ma rog prostanacu’ nu poate discuta in Bukalele natale despre reducerea calotei glaciare de la lacul Balea si influenta negativa a acestui fenomen ingrijorator asupra recoltei de pepeni dabulenari?
p.s.
“membrii titulari ai delegatiei parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentară a NATO:
seful delegatiei: Vlase Petru Gabriel, deputat PSD
membri:
Anastase Roberta Alma, deputat PDL; Barbu Tudor, senator PP-DD,;
Bălu Marius, senator PDL; Dobritoiu Corneliu, senator PNL;
Geoană Mircea Dan, senator PSD; Hellvig Eduard Raul, deputat PNL;
Mocioalcă Ion, deputat PSD; Scutaru Adrian George, deputat PNL;
Tilvăr Angel, deputat PSD
Actualizat: mai 2013" http://nato.mae.ro/node/226
te pomenesti ca prostanacu’ membru’ de rand apevist este mai important decat sefu’ lui direct delegationist…..
pai cand prostanacu’ va deschide gura sa-I iasa calota cu apa inghetata topita de atata mestecat, sa vezi atuncea cum ingheata toti ascultatorii de la atata ascultat la al prostanacului ra…tionament debitat.

 

Realitatea !

Limba de lemn a fost inventată pentru a ascunde realitatea. In cazu nostru ,misiunea domnului Geoană pare anodină neavizaților ,un fel de excursie in teritoriile nordice pe banii Senatului. Detrompați-vă domnilor ziariști.
1. Geoană este TESTAT de către NATO pentru o funcție de răspundere viitoare in această Organizație ce se voia un răspuns la Pactul de la Varșovia. Dar cu toată dispariția Pactului de 22 ani ,NATO incă mai este activ. Geoană ,diplomatu și fost Ministru de Externe,agreat de Licurici...ar putea fi propus in fruntea NATO ! Rumorile precum că Băse va fi....sunt irealiste. Din" N " motive logico politice. Gioană e alesu,dar trebuie un an jumate să demonstreze calitățile inerente acestei funcții. Așa a fost testat și danezu.
2. Plecarea in Danemarca ,țara care deține șefia NATO pentru a fi membru in acea Comisie Politică NATO,e de bun augur. E dacă vreți ...un fel de audit și interviu inainte de a fi numit pentru moment ca diplomat in discuțiile cu țările riverane Oceanului Inghețat de Nord pe seama IMPĂRȚIRII zonelor de viitoare exploatări gazeifiere.
3. Se știe că datorată incălzirii globale, Oceanu Arctic decopertat de banchize,va putea fi un nou Eldorado gazeifier,petrolier și de zăcăminte naturale . Russia deja și-a arogat dreptu asupra celei mai mari părți a acestei zone,motivind că le aparține datorită Platoului Continental prelungit din teritoriul Karelian și Siberian. Novaia Zemlia fiind sub stăpinire rusească incă din timpu țarismului.
Misiunea ..Gioană...vizitează Groenlanda,fostă semicolonie daneză dar azi sub "protectorat " american. Thule este o puternică bază militară a USA, chiar dacă pe Google Map nu pare ( trucaj ). Aici este cel mai avansat avantpost de contramăsuri aeriene in caz de conflict cu Russia.( apropo ! ve-ți vedea un aeroport de lumea a treia fără nici un avion militar,fără turn de control..etc ). Totu se află in munte acoperit de ghețari. O imensă USAF Base. Ea a fost realizată incă din anii 60,și monitorizată permanent de ruși. Știu ei de ce !
5. Misiunea lui Geoană este politică ,militară și strategică,dar și din punct de vedere economic. Așa că nu mai priviți această "escapadă" ca pe o vacanță plătită de Senatu Romaniei !
Succes Domnului Geoană...din toată inima !

 
 

Geoana! Mda!

.

 

Mircea Geoana,

acest Einstein de Dabuleni.

 

Geoana discuta despre....

Mihaela ,dragostea mea....si se mai plimba si el putin pe banii fraierilor...fimi-ar scirba de tine prezidentiabile!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor