Geoana le multumeste pesedistilor ca l-au lasat presedinte la Senat

Luni, 01 Martie 2010, ora 17:27
582 citiri

Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, si-a declarat, luni, gratitudinea fata de colegii sai social-democrati care l-au reconfirmat in fucntia de presedinte al Senatului.

"Apreciez gestul colegilor, dar aici e vorba de stabilitate si de reguli si a unei normalitati. II asigur pe toti ca imi voi face datoria in aceasta functie, care e a doua in stat, o functie care apartine PSD, dar care e mai putin de partizanat politic.

Voi avea deplin respect pentru aceasta functie care imi asigura deplina

responsabilitate in stat. Imi voi indeplini obligatiile de presedinte al Senatului pentru interesul general", le-a spus Geoana jurnalistilor.

PSD a decis sustinerea lui Geoana la sefia Senatului

Multe voci din PSD au sustinut, dupa ce Geoana a pierdut sefia partidului in fata lui Victor Ponta, ca acesta ar trebui inlocuit si la sefia Senatului. Liderii mai responsabili au declarat, insa, ca nu se pune cazul unei asemenea masuri, pentru ca asa PSD ar risca sa piarda de tot aceasta functie in favoarea PD-L-ului.

Cotroceniul a reactionat in zeflemea in legatura cu sanatatea lui Basescu

Geoana a mai spus ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa clarifice cat mai repede nelamuririle privind starea sa de sanatate si a adaugat ca reactia oficiala a venit mult prea tarziu si "in zeflemea".

"Daca exista vreo urma de indoiala la adresa sanatatii presedintelui, acest lucru trebuie precizat cat mai rapid. Aceasta stare de sanatate a presedintelui ar trebui sa fie facuta publica anual, nu sa stam sa speculam intr-o forma sau alta.

Cred ca din punct de vedere al reactiei de la Cotroceni, s-a intervenit tarziu si oarecum in zeflemea", a mai spus Geoana, referitor la suspiciunile privind starea de sanatate a lui Basescu.

Intrebat daca a fost contactat, asa cum s-a intamplat in cazurile de interventie medicala, cand Traian Basescu a informat numarul doi in stat, Geoana a raspus ca nu.

"Din ce cunosc, domnul Basescu l-a informat in perioada respectiva pe Vacaroiu, care era presedinte al Senatului in acea perioada. Nu a facut acest lucru in acest moment, deduc ca nu este o chestiune foarte serioasa din punct de vedere al sanatatii domniei sale", a mai spus Geoana.

Basescu catre jurnalisti: Sunt mai sanatos ca toti patronii vostri!

Pe Internet a circulat duminica o informatie conform careia Traian Basescu fusese internat la Spitalul Militar din Capitala. Intrebat de jurnalisti daca are probleme de sanatate, Basescu le-a raspuns in stilu-i caracteristic: "Sunt mai sanatos si la minte si la corp decat patronii vostri la un loc, iar in ceea ce priveste politica sunt mai corect decat cei care zic ca eu fac partide".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Mircea Geoana Senat PSD, #Mircea Geoana sanatate Basescu , #senator