Geoana: Nu m-a facut mama pe functie!

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 23:02
2005 citiri
Geoana: Nu m-a facut mama pe functie!

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca sansele sale de a pierde scaunul sunt minime. Totusi, "eu sunt un om destul de relaxat din punct de vedere al functiei, nu m-a facut mama pe functie", a recunoscut el.

"E un pretext", "strategie", "gherila" a PD-L-ului, este parerea lui Geoana. "Au primit comanda si cauta sa execute", a declarat Mircea Geoana la Realitatea TV, mentionand si ca "erau stingheriti liderii PD-L, ba ca ma suspenda, ba ca ma revoca, era clar ca e comanda". "Este clar ca PD-L vrea aceasta functie pentru el", a concluzionat fostul prezidentiabil.

"Nu cred ca cineva din Senat poate sa-mi reproseze lipsa mea de neutralitate, eleganta", a mai spus presedintele Senatului, mentionand insa ca "in republica Basescu se poate intampla orice".

De altfel, politicianul este convins ca "revizuirea Constitutiei i-ar permite lui Basescu, dupa 2014, sa ramana o figura importanta in politica". Basescu se pregateste deja pentru alegerile din 2014", este parerea lui Geoana.

"Sunt convins ca atacul impotriva mea va continua, este clar o obsesie", a conchis Geoana pe aceasta tema.

"Si eu l-am preluat cu gaura"

Referitor la datoriile PSD-ului, motivul auditului extern anuntat de noul presedinte Victor Ponta, Mircea Geoana a tinut sa mentioneze: "si eu l-am preluat cu gaura". Anuntul referitor la audit il pune "pe seama unui presedinte foarte tanar", recunoscand ca nu e o chestiune care sa-l preocupe.

Totusi, Mircea Geoana a tinut sa specifice: "nu am constestat nicio secunda mandatul lui Ponta, nu am atitudine de mosneag suparat ca mi-a luat cineva jucaria". "Nu ma suspectati ca sunt o fire pricinoasa", a mai spus Geoana.

Confruntat cu declaratiile celui care i-a luat locul la sefia PSD, care a afirmat, la un moment dat, ca Mircea Geoana nu l-a sunat dupa ce a castigat alegerile, Geoana a amintit de momentul de dupa alegerile prezidentiale, cand putini au ramas alaturi de el pentru a demonstra ca alegerile au fost fraudate.

Monstruoasa coalitie

Referitor la Congresul PSD, Mircea Geoana a declarat ca are mari deziluzii, "cea mai mare ca am vazut un fel de monstruoasa coalitie. Mi s-a parut un pic deplasat sa vad acest patrulater, Mitrea, Nastase, Ilescu, Hrebenciuc, incercand sa gaseasca orice formula numai sa nu mai fie Geoana...".

Cu toate acestea, pe primarul de la sectorul 5, Marian Vanghelie, Mircea Geoana nu vrea sa il critice, in ciuda inregistrarii de la Congresul PSD, cand se putea auzi clar vocea acestuia cand spunea "pierde cu siguranta", referindu-se la seful Geoana.

"Evident ca te lamuresti cu privire la caracterul unora", insa "cand esti presedintele unei structuri, ai obligatia de a-i pastori pe toti".

"Nu cred ca in acest moment este nevoie de tensiune suplimentara in PSD" este crezul lui Mircea Geoana, care mai crede ca "nu trebuie sa fii legat de scaun ca sa fii un om important". "Nu cred ca viata politica trebuie sa fie legata de o functie", a mai spus presedintele Senatului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Mircea Geoana Senat, #revocare Mircea Geoana, #inregistrare Vanghelie Congres PSD, #mostruoasa coalitie Mircea Geoana , #senator