Ziare.com

Geoana si-a lasat mama si socrul sa plateasca texele de scolarizare ale copiilor sai

Joi, 04 Noiembrie 2010, ora 20:35

   

Geoana si-a lasat mama si socrul sa plateasca texele de scolarizare ale copiilor sai
Taxele de scolarizare ale celor doi copii ai presedintelui Senatului, Mircea Geoana, in valoare de peste 37.000 de euro, au fost achitate de mama si socrul senatorului PSD.

Potrivit declaratiei de avere a presedintelui Senatului, taxa de scolarizare a fiicei lui Geoana, Ana Maria, in valoare de 18.800 euro, a fost achitata de mama acestuia, Elena Iuliana.

De asemenea, socrul senatorului PSD, Ion Costea, a achitat 18.605 euro, reprezentand taxa de scolarizare a fiului lui Geoana.

Potrivit aceleiasi declaratii, sotia lui Geoana are un teren intravilan in comuna Corbeanca, cu o suprafata de 1.000 mp, cumparat in anul 2001. Sotii Geoana mai detin un apartament cu o suprafata de 98 mp, dobandit de Mihaela Geoana in anul 1988, prin donatie de la o ruda de gradul 1.Potrivit declaratiei, bijuteriile si obiectele de arta pe care le detine Geoana sunt estimate la 8.500 de euro, iar obiectele de cult ale senatorului valoreaza 3.000 de euro.

Presedintele Senatului nu detine niciun autoturism, insa documentul precizeaza ca Geoana a vandut, in 15 iunie 2010, un autoturism VW Passat, in schimbul caruia a primit 6.000 de euro.

Senatorul PSD declara mai multe conturi bancare, cele mai consistente fiind cel de la Morgan Stanley USA, in valoare de 105.973 dolari, si de la Citibank USA, in valoare de 76.377 dolari. Mircea Geoana detine, in alte conturi, peste 170.000 de lei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1207 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

Va rog liniste....zzzz...Geoana doarme...e pentru inca o noapte presedinte...

PSD=haita de bolsevici

Declaratia de avere..

........este ca o poveste.Dar ce-i cu poza asta a lui Geoana.Eu am fost depunctat pentru folosirea unui cuvant mai ..nastrusnic.Sa inteleg ca pozele cu indemnuri obscene nu atrag sanctiuni?

 

Cu atata banet si sta in casa de stat cu chirie redusa.

Sa nu-l agunga Dumnezeu sa locuiasca in casa prioprie.Bine ca si-a platit taxele scolare are copiilor. Nu ne spune Ziare.com cine a platit taxele pentru progeniturile lui Nastase ?. Stiu ca pe vremea lui TARICEANU le platea statul, ca PNL a introdus antene satelit pentru Romania la clientela politica PSD si PNL din banii destinati ROMANILOR DE PRETUTINDENI. Theodor Melescanu era seful lor.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor