Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mircea Geoana isi lanseaza, vineri, o platforma apolitica

Vineri, 16 Martie 2012, ora 09:11
2309 citiri
Mircea Geoana isi lanseaza, vineri, o platforma apolitica
Foto: Facebook/Mircea Geoana

Senatorul independent Mircea Geoana isi lanseaza noua platforma care - spune fostul presedinte al Senatului - va fi o miscare apolitica, "nici de la Putere nici din Opozitie" si va reuni intr-un singur for specialisti care sa-si ofere expertiza in ceea ce priveste problemele cu care se confrunta societatea romaneasca.

Lansarea noii miscari apolitice, "un rezervor de solutii", va avea loc vineri, la ora 18, la Romexpo. Fostul pesedist a precizat insa ca nu exclude o implicare in politica prin sustinerea in alegeri a candidatilor care isi asuma scopurile miscarii.

Mircea Geoana anuntase inca din toamna anului trecut, la Dabuleni, ca intentioneaza sa isi lanseze o platforma "diferita de un partid obisnuit".

Primele detalii despre noul proiect politic al lui Geoana (Video)

"Pur teoretic, ce ar putea sa aiba succes este o constructie complet diferita fata de un partid obisnuit", a subliniat el, adaugand ca printre "ingredintele necesare sunt cinstea, anticoruptia, competenta si pragmatismul", spunea Geoana, in luna noiembrie, dupa excluderea sa din PSD.

La sfarsitul lui 2011, fostul presedinte al Senatului a reiterat ideea unei formatiuni noi, intr-un filmulet pe care l-a postat pe Youtube.

Geoana, despre planurile sale pentru 2012, anul schimbarii, pe ... YouTube (Video)

"Voi lansa o miscare profesionista, cu oameni seriosi si competenti, cu oameni cu frica de Dumenzeu si cu dorinta de a face bine acestei tari. Sunt convins ca aceasta noua miscare sanatoasa va reprezenta fermentul unei schimbari mai mari a intregului sistem politic romanesc. (...) Sper ca 2012 sa fie un an la care sa asistam la schimbari si mai profunde, dincolo de politica, sa ne gasim puterea sa nu mai fim atat de carcotasi si dezbintati si sa ne unim atunci cand vine vorba de interesul tarii", mentiona fostul prezidentiabil in filmuletul postat pe Internet.

Fostul prezidentiabil social-democrat a precizat de mai multe ori, ultima data chiar luna trecuta, ca spera sa ajunga candva presedintele Romaniei, batalie pe care a pierdut-o la limita in fata lui Traian Basescu in anul 2009.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Geoana lansare partid, #Geoana miscare apolitica, #Geoana exclus PSD partid , #senator