Ziare.com

Comisia de Integritate propune excluderea lui Geoana din PSD

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 14:37

   

Comisia de Integritate propune excluderea lui Geoana din PSD
Comisia de Integritate a PSD a decis duminica, dupa o scurta sedinta, cu 43 de voturi pentru si 5 impotriva, sa propuna excluderea lui Mircea Geoana din partid.

Presedintele Comisiei, Dan Sova, a precizat la finalul sedintei ca urmeaza ca propunerea de excludere a lui Mircea Geoana sa fie inaintata Comitetului National Executiv al partidului, aceasta institutie fiind singura care are atributii in acest sens.

Dupa cum era de asteptat, sedinta Comisiei de Integritate nu a fost una linistita. La scurt dupa terminarea sedintei, o membra a comisiei de integritate a PSD, Mariana Negoita, a anuntat ca s-a decis excluderea lui Geoana din partid. Ea a spus ca totul a fost o mascarada pusa la cale de Ponta si Sova.

"Tot ce sa intamplat e o mascarada pusa la punct de Ponta cu Sova, s-au incalcat prevederile statutului in modul cel mai grosolan, s-a propus excluderea lui Geoana din partid. S-a incheiat sedinta comisiei cu propunerea sa fie exclus. S-a si votat, totul era foarte bine pregatit", a spus Mariana Negoita.

De altfel, Mircea Geoana nu a apucat sa participe la sedinta in care s-a decis la excluderea sa din partid. Decizia a fost luata la ora 14:00, inainte ca Mircea Geoana, invitat la sedinta pentru ora 14:15, sa fie audiat.

"Am vorbit cu domnul Sova si mi-a spus ca am venit prea tarziu", a spus Geoana declarandu-se "consternat".

Ziare.com a prezentat minut cu minut procedura sanctionarii lui Mircea Geoana

- "Decizia de astazi, 13 noiembrie 2011, a Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala a PSD este nula de drept din perspectiva Statutului PSD si reprezinta o nulitate absoluta din punctul de vedere al Legii Partidelor Politice, intrucat neaudierea partilor atrage nulitatea absoluta a deciziei. Fiind nula din toate punctele de vedere, decizia nu produce consecinte", sustine Mircea Geoana intr-un comunicat remis Ziare.com. El sustine ca formula in care s-a intrunit Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala, cu 48 de membri, este nestatutara.

- Decizia Comisiei de Arbitraj a PSD de a propune Comitetului National Executiv al partidului excluderea sa din partid fost una previzibila, a declarat pentru Realitatea TV Mircea Geoana, sustinand ca toti cei in cauza - numindu-i aici pe Ponta si Sova - se autopronuntasera.

"Faptul ca si Sova si Ponta s-au antepronuntat cu privire la solutie si au vorbit cu gura plina e o forma de influentare a acestei decizii", a spus el. "Eu sunt extrem de neplacut surprins de maniera aceasta stalinista de a se proceda", a mai spus Seful Senatului.

Geoana: Sunt extrem de neplacut surprins de maniera aceasta stalinista de a se proceda

- Presedintele Comisiei de Arbitraj a PSD, Dan Sova, a confirmat ca forul pe care-l conduce a votat excluderea lui Mircea Geoana din PSD cu 43 de voturi "pentru" in si 5 impotriva. El a precizat ca va propune Comitetului National Executiv al partidului excluderea lui Mircea Geoana, aceasta institutie fiind singura care are atributii in acest sens.

Dan Sova: Propunerea de excludere a lui Geoana, inaintata CEx

- Mircea Geoana s-a aratat "consternat" de propunerea Comisiei de Integritate de a fi exclus din PSD. "Am fost consemnat in scris la 14.15, am venit la 14.10 si am constatat ca sedinta comisiei deja se epuizase, pe un ton foarte vehement. Este regretabil. Mi-am oferit disponibilitatea sa particip in continuare. Domnul Sova mi-a spus ca este prea tarziu si nu mai poate sa convoce membrii, desi se aflau in sediu", a spus presedintele Senatului.

Mircea Geoana: Sunt consternat de decizia Comisiei de Integritate

- Presedintele Senatului nu a mai apucat sa-si spuna punctul de vedere. El a fost chemat la Comisie la ora 14.15, insa in momentul in care el a ajuns decizia de excludere a sa din partid fusese luata.

- O membra a comisiei de integritate a PSD, Mariana Negoita, spune ca in for s-a decis sa se recomande excluderea lui Mircea Geoana, iar potrivit acesteia, votul a fost: 43 pentru excludere, 5 impotriva, 2 abtineri. "Tot ce sa intamplat e o mascarada pusa la punct de Ponta cu Sova, s-au incalcat prevederile statutului in modul cel mai grosolan, s-a propus excluderea lui Geoana din partid . S-a incheiat tsedinta comisiei cu propunerea sa fie exclus. S-a si votat, totul era foarte bine pregatit", a spus Mariana Negoita.

- In jurul orelor 14.00 Mircea Geoana a ajuns la Comisia de Arbitraj si Integritate Morala

- In replica la afirmatiile lui Gigula, Robert Negoita a declarat duminica, la Realitatea TV, ca "nu exista o astfel de propunere" si ca ce declara Gigula este "e neprofesional si neadevarat".

Robert Negoita, exclus din PSD?

- Comisia de Integritate a PSD va discuta si solicitarea organizatiei PSD Sector 3 de excludere din partid a vicepresedintelui Robert Negoita. El este acuzat ca ar fi pus la conducerea PSD Sector 3 persoane excluse din partid pentru colaborare cu PDL.

- Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, inaintea sedintei Comisiei de Integritate a PSD, care urmeaza sa ia o decizie in cazul presedintelui Senatului, Mircea Geoana, ca la comisie se va face un raport cu posibile recomandari privind posibile sanctiuni, insa decizia apartine Comitetului Executiv al partidului. Dan Sova declarase zilele trecute pentru Ziare.com ca "forul decizional este Comisia de Integritate, rezultatul nu mai merge nicaieri".

Dragnea: De ce vorbim de excluderea lui Geoana?

- Intr-o conferinta sustinuta la sediul Senatului, Mircea Geoana a incercat sa se apere inainte de a fi "judecat" de PSD. El a explicat ca faptul ca nu a demisionat de la sefia institutiei este un semn de loialitate fata de interesele partidului si ale opozitiei, si nu o dovada de insubordonare.

Mircea Geoana: Colegi din PSD au intoxicat conducerea partidului cu motive fabricate

- Mircea Geoana a anuntat ca se va prezenta sedinta Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala, desi ceruse recuzarea lui Dan Sova.

Soarta lui Geoana in PSD, decisa de "Mica Inchizitie" condusa de Sova

Senatorul PSD Dan Sova a explicat pentru Ziare.com care sunt pasii procedurali in cazul in care se solicita sanctionarea unui membru PSD de catre partid, fara a face insa referire la cazul Mircea Geoana.

"In primul rand, precizez ca exista o procedura privind sanctionarea unui membru, nu excluderea lui. Se intruneste comisia, care este formata din 49 de membri. Se prezinta comisiei un raport cu privire la faptele petrecute, dupa care se prezinta, in acelasi raport, care este incalcarea regulamentului, dupa care toti membrii expun cate o prima opinie. Urmeaza sa fie ascultata persoana, in cazul in care este prezenta, si dupa aceea urmeaza dezbaterile.

Toti cei 49 de membri au dreptul, posibilitatea, sa isi expuna opinia. Bineinteles ca se poate supune la vot limitarea timpului de expozeu. Apoi se propun sanctiuni, sanctiunile pot fi propuse de catre oricare membru al comisiei, si se voteaza sanctiunile propuse", a explicat foarte clar senatorul Dan Sova, presedintele Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala (CNAIM) a PSD.

Geoana, executat chiar de vicepresedintii lui

Cu toate ca mai multi membri PSD ne declarasera ca hotararea comisiei va fi supusa apoi aprobarii unui for decizional de tipul BPN sau CNEx, Dan Sova ne-a precizat ca in astfel de cazuri "Comisia de Integritate este for decizional, rezultatul nu mai merge nicaieri".

De asemenea, el a declarat ca decizia Comisiei de Integritate nu mai poate fi atacata decat in fata Congresului PSD.

"Atat. Dar nu se convoaca niciodata un congres special pentru astfel de cazuri, contestarea se judeca la congresul ordinar", a adaugat senatorul Dan Sova, precizand ca urmatorul congres al partidului este programat in februarie 2014.

De ce se vrea sanctionarea lui Geoana

Fostul conducator al PSD, Mircea Geoana, a fost propus, luni, pentru inlocuirea din functia de presedinte al Senatului chiar de catre conducerea centrala a partidului, la capatul unui conflict de aproximativ un an cu actualul lider, Victor Ponta.

Senatorul PSD Ilie Sarbu a anuntat in plenul Senatului decizia partidului de a-l inlocui pe Geoana de la sefia camerei superioare. Au urmat vociferari si rumoare in sala de sedinta. Geoana, de la prezidiu, a precizat: "sa fie consemnata ilaritate in sala".

Lupta pentru schimbarea lui Geoana - ce spun greii PSD si Puterea

La propunerea PDL, Geoana a suspendat sedinta si, cum la 6 se termina programul, toti senatorii au plecat acasa fara sa ia vreo decizie.

Apoi, un comunicat semnat de Victor Ponta a anuntat, pe 8 noiembrie, ca Mircea Geoana va fi sanctionat de Comisia de Arbitraj si Integritate Morala.

"In urma refuzului domnului Mircea Geoana de a respecta deciziile Biroului Permanent National al PSD, adoptate in unanimitate, precum si ale grupului senatorilor PSD, s-au decis urmatoarele: Comisia de Arbitraj si Integritate Morala a partidului va analiza incalcarile statutare comise de domnul Mircea Geoana si va propune sanctiunile care se impun. Precizam ca PSD va persista in incercarea de inlocuire a domnului Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului cu domnul Titus Corlatean, in conformitate cu Decizia 601 din 14 noiembrie 2005 a Curtii Constitutionale, precum si cu votul din Biroul Permanent National. De asemenea, precizam ca PSD nu va da curs, asa cum se sugereaza in prezent, nici unei incercari de revocare din functie a domnului Mircea Geoana, proces care ar duce la pierderea functiei de catre PSD", preciza presedintele PSD in comunicat.

Geoana pune conditii pentru a se prezenta in fata Comisiei de Arbitraj

Fostul conducator al PSD, Mircea Geoana, a anuntat ca se va prezenta duminica in fata Comisiei de Arbitraj a partidului, insa pune conditii.

Mircea Geoana a spus ca va participa la sedinta de duminica, doar daca Dan Sova, presedintele Comisiei de Arbitraj, va fi recuzat, a scris fostul lider PSD intr-o scrioase adresata Comisiei de Arbitraj din PSD.

Cum poate fi revocat Geoana - PSD nu are cum sa pastreze presedintia Senatului

Presedintele Senatului invoca un viciu procedural si sustine ca Dan Sova s-a antepronuntat in ceea ce priveste cazul sau.

"Doresc sa va asigur de intreaga mea disponibilitate de a colabora pe deplin cu Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala a PSD, recunoscand competentele acestui for asa cum au fost ele conferite de Statutul si de votul Congresului PSD. In acelasi timp, solicit Biroului Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala a PSD recuzarea dlui Dan Sova din calitatea de Presedinte al Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala pentru reuniunea din data de 13 noiembrie", sustine Geoana.

Ponta ameninta cu demisia

Victor Ponta a declarat zilele trecute ca daca in cadrul Comitetului Executiv National se va infirma decizia de inlocuire a lui Mircea Geoana de la sefia Senatului atunci va demisiona din functia de presedinte al PSD.

Ponta a precizat ca, in cadrul viitorului Comitet Executiv National al PSD, se va discuta cazul Geoana si a admis ca este posibil ca CEx sa infirme decizia initiala, caz in care va demisiona din functia de presedinte al PSD si va convoca congresul.

Geoana, catre Corlatean: Du-te, ba, si fa-ti o poza cu scaunul Senatului!

Acesta a fost intrebat daca la nivelul Biroului Permanent National al PSD este posibila schimbarea deciziei privind schimbarea lui Geoana de la Senat. "Eu nu cred ca este posibila pentru ca votul de ieri (n.red.) a fost 21 la 0. Dar daca se va intampla acest lucru, eu personal voi demisiona", a reiterat Ponta, intr-o interventie la B1Tv.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8221 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
69 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

E doar o "recomandare"

Aceasta "recomandare" a fost pusa la cale de PSD-isti doar ca sa mai salveze ceva din obrajii bucalati ai lui Ponta.
de fapt, urmeaza decizia Cex al PSD care mai mult ca sigur il va mentine pe Geoana in PSD.
Astfel, scapa cu "obrazul curat" si geoana si totodata Iliciu si Bombo isi impun punctul de vedere.

O abrambureala tipic PSD-ista!

 

absurdul la el acasa !

Insasi ideea ca baronul Dragnea face parte dintr-o Comisie de Integritate Morala e zapacitoare.

Mai citesc ca dl lider "cel mare si tanar" anunta ca " va demisiona din functia de presedinte al PSD si va convoca congresul". Cum Dumnezeu mai poate dl Ponta convoca un congres al partidului dupa ce a demisionat ? Ca simplu membru de partid ? Caci doar nu ramane si dansul presedinte de horoare ...

Orice ar vota faimoasa comisie de "integritate morala", PSD-ul iese divizat si slabit din aventura. Iata ca dl Geoana a facut in sfarsit ceva bun pentru tara, chiar daca involuntar.

 

niste giboni se despaducheaza in haita in padurea tropicala.

cam asta e esentza problemei.
trebuie sa privim detasati ca la un documentar de pe national geographic despre lumea animalelor din jungla.

 

DESTUL...

Nu mai insultati animalele!! Daca vreti sa stiti,gibonii au o loialitate exemplara pentru familie,o viata sociala de invidiat de catre unele bipede in costume si rochii de seara...
Si daca este sa vorbim de judecata,anuntati-ma cand vine timpul judecatii de apoi pentru greii ori patriarhii din PSD.

@Imanuel si Jax v-am acordat cinci puncte chiar,

Daca nu sunt deacord cu postarea
Pt figura de stil.
Super!

Pt PSD a sosit momentul furcilor caudine!

Defileul politic in care a intrat Geoana si psd este unul fara esire
Este necesara o negociere paguboasa.
Demisia lui geoana ar fi o solutie.

Prostanacul e...mincat de viu de reptilele PSDiste hamesite!

scaunul si capul lui Geonel vor!

judecata in stil comunist

cearta pe functii a gastilor din partidul criminalului ilescu si a lui bombonel a ajuns sa fie mediatizata mai ceva ca un eveniment national.nu merita !

Stati pe fundurile voastre,nimeni nu are curaj sa il exmatriculeze

pe Geoana,nici chair Ponta care nu are sange in

instalatie!

Geoana a mai fost o data sanctionat si a trecut!

Astazi mai primeste una tot asa ....motiune simpla!

Omul tine prea mult la ideologia imprimata de tatal sau-

colonel securist in armata tatalui!

Singurul lui pacat....doreste sa mai candideze o data!

@ghighi

Orgoli personale le trebuie la pdelei si s-ar trezi dupa grati cat ai zice 'peste'.

INCEPUTUL E BUN

sa vedem continuarea.

daca il exclud si pe Iliescu si pe Nastase, Vanghelie, Mitrea, Hrebenciuc etc. pot spera sa mai scoata capul in lume.

inca o data: inceputul e bun. trebuie curaj sa traga apa dupa mumiile anilor 90.

eu nu voi vota in veci orice aripa a FSN, dar pot spune ca daca comisia aia va vota si excluderea celor enumerati vor castiga o gramada de voturi de la oameni care nu mai suporta mamuti hidosi in politica.

Vedem ceva similar la PDL!?

Suspendarea Robertei!?
A lui Falca?! Udrea?! Ca tot au ei un super-cod nou moral ... o fi functzionand sau e praf in ochi..?!

Sa stii Max caci ar fi interesanta o rocada

Udrea - Anastase,
M-ar fascina si pe mine sa vad o astfel de disputa feminina

" Dati in el ca e gramada " !

Asa indemna Geoana pe PSD-isti la caderea guvernului BOC.

Acum se returneaza indemnul sa dea ai lui in el.

Bumerangul functioneaza bine !

PD-L -istii sunt disciplinati si cu ratiune !.

N-ai cum sa vezi asa ceva,sunt uniti, nu au orgolii personale.

Dl Geoana este un ca.davru politic imbalsamat.

Toata cariera a jucat la sapte capete, iar acum va ajunge o sluga de rangul trei a dlui Gabriel Oprea. Ma astept ca la anul sa-l vad impartind pachete cu zahar, ulei si foi de dafin prin Dabuleni si zonele limitrofe.

 

Toata cariera a jucat la sapte capete

da un singur exemplu de .. politician .. repet politician nu om de stat, .. care n'a jucat la n'shpe capete! Just ... one! hai! catinel!

Victor

Ponta.

@paraipan-toata cariera.......

politicienilor se desfasoara exact ca la poker.In plus se
cere sa stii si sah,intuitie si mai ales sa nu stii sa faci
nimic altceva, de unde si vorba aia:"apuca-te de alta
meserie".

Cu tinerii Ponta, Antonescu și Șova Romania

a intinerit. A ajuns din 2011 in 1959!
Cum nu vii tu Țepeș doamne!!!!!!!!!

@dr.strangelove-dl.geoana......

cred ca este din nou alesul,pentru relatiiele sale cu SUA.
Nu cred ca vor indrazni sa se stropeasca pe pantaloni,mai
ales ca declaratia ambasadorului si a altor nume grele a fost facuta public fara nicio reticienta.Eu zic ca se produce o reorientare a politicii pe axa spusa acum 7 ani,mai ales ca de le UE si in special de la Germania nu
se intrevad relatii prea cordiale.Suntem deocamdata o piatra de moara legata de gatul UE si schimabarea atitudinii UE fata de noi trebuie sa vina de la unchiul Sam.Veti vedea ca vizele verzi vor fi date inainte de intrarea in Schengen.Si in fond, trebuie sa stii sa joci la sapte capete daca stii sa joci poker,pentru ca altfel n-ai nicio sansa in viata politica.

Declaratia ambasadorului Gittenstein

a fost facuta ca sa-l articuleze pe dl Basescu, nu ca sa i se urce la cap dlui Geoana. Asa lucreaza diplomatii, ca la biliard.

Ah! garafa pantecoasă doar de sfeșnic mai e bună

Și mucoasa lumanare sfaraind săul și-l arde
Și-n această sărăcie te inspiră, cantă barde -
Bani n-am mai văzut de-un secol, vin n-am mai băut de-o lună.

Un regat pentr-o țigară, s-umplu norii de zăpadă
Cu himere!... Dar de unde? Scarțaie de vant fereasta,
In pod miaună motanii — la curcani vanătă-i creasta
Și cu pasuri melancolici meditand umblă-n ogradă.

Uh! ce frig... imi văd suflarea — și căciula cea de oaie
Pe urechi am tras-o zdravăn — iar de coate nici că-mi pasă
Ca țiganul, care bagă degetul prin rara casă
De năvod — cu-a mele coate eu cerc vremea de se-nmoaie.

Cum nu sunt un șoarec Doamne — măcar totuși are blană -
Mi-aș manca cărțile mele — nici că mi-ar păsa de ger...
Mi-ar părea superbă, dulce o bucată din Homer,
Un palat borta-n perete și nevasta — o icoană.

Pe pereți cu colb, pe podul cu lungi panze de painjen
Roiesc ploșnițele roșii, de ți-i drag să te-uiți la ele!
Greu li-i de mindir de paie și apoi din biata-mi piele
Nici că au ce să mai sugă. — Intr-un roi mai de un stanjen

Au ieșit la promenadă — ce petrecere gentilă!
Ploșnița ceea-i bătrană, cuvios in mers pășește;
Cela-i cavaler... e iute... oare știe franțuzește?
Cea ce-ncunjură mulțimea i-o romantică copilă.

inghet politic .
sa fie sanatosi , la PSD e ca la PNL .
dictatura .

Șeptelul multicolor ...

....din Modrogan nu-și dă seama că Geoană va fi ministru de externe după alegeri.Manipularea portocarcalacilor e desăvarșită.

Trăiască corupția portocalie generalizată in frunte cu Smiorcăilăhăhăilă,Bec,Apostu,Udrea,Anastase,Toader,Păsat,Videanu,Berceanu,Blaga,.....
...E BINE!

@ Felcerului Stringe-n-***..

"Dl Geoana este un ca.davru politic imbalsamat"..normal
cu un cadavru kgb-ist puternic formolizat shi cu un
ritan de Cornu-leleshti cu "cutzitu" la git ..doar vine
Ignatu*...au ajuns "relicvele politice" ale Europei..!!

Goana va candida in 2012 la Dabuleni

pe listele UNPR sustinut de pdl. Sa vedem ce vor face votantii Pdl? vor vota candidatul usl sau candidatul UNPR Geoana? Dupa victorie Geaona va fi ales din nou presedintele Senatului. La schimb dl Obedja de la Iasi care a fost exclus de pdl va candidaa din partea usl - circul va fi complet cand dl Lazaroiu va imparti painea in piata Universitatii

Abea acum se poate aplica eticheta lui Iliescu pe fruntea lui Geoana

Adica psd-istii spala pe jos cu el,iar el doreste sa

...ajute partidul ...spre victorie!

Reiterez dorinta mea: Doresc disparitia PSD .

Cu Geoana si fara Geoana, din principiu !

Minciuna si dezinformare! Ponta se razbuna, Ponta vrea ca Geoana sa

... dispara. Jurnalistii nu vorbesc despre adevarata cauza pentru care Geoana trebuie sa dispara: Razbunarea lui Ponta! De ce se ocoleste adevarul? De ce nu se spune clar ca Ponta, ofensat de adevarurile pe care Geoana i le-a spus in fata, vrea sa-si razbune onoarea... Geoana l-a facut incompetent si oportunist pe Ponta, spunand pe tv-uri ca el l-a facut om, el i-a dat functii fara nici un merit. Acesta este adevaratul motiv pentru care Geoana trebuie sa dispara... Sa nu se creada ca iau apararea lui Geoana, fereasca Dumnezeu, dar ma deranjeaza minciuna si manipularea practicate de jurnalisti. Cum adica sa-si permita jurnalistii sa comenteze spusele lui Geoană? Asta ar insemna ca si ei jurnalistii sa-l jigneasca pe Ponta exact cum a facut Geoana, nu? Si atunci, jurnalistii o dau cotita si inventeaza ei vinovati fara vina... Păi, ce nu face romanul sa-si apere scaunul ori ca sa manance cozonac in loc de paine.

 

SFANTA NAIVITATE

Silvia,tu te-ai dat jos din pat ori ai cazut? Chiar crezi ca ziaristii au sa scrie vreodata adevarul? Cine i-ar mai citi?

JAX - vreau ca ziaristii sa stie ca nu toti...

... romanii sunt precum cei care se uita, noapte de noapte, la OTV si ca mai sunt si oameni care judeca si cunosc adevaratele cauze pentru care Ponta a fost numit lider PSD de catre Iliescu si de ce azi Geoana trebuie sa-si accepte sfarsitul in partidul lui Iliescu. Ponta, un oportunist, un om superficial, limitat ca intelect, dar pornit, ca si Dinu Paturica, n-o sa-i accepte niciodata, langa el, pe oamenii care-l cunosc si stiu ce si cine este. Ponta nu iarta pentru ca asa sunt toti cei de teapa lui.

@ Silvia

am avut surpriza sa citesc documente atestand ca SOV este actionar la OTV. Asadar PP al DD este mai mult sau mai putin PP al SOV. Machiajul difera.

Duminica placuta, dnoamna !

@Silvia

Bravo! Numai ai grija la gat, sa fii cu bagare de seama cum il intizi pentru a avea vizibilitate, sa nu ramai, Doamne fereste, intepenita.

Silvia,

Nasty si Ilici nu sunt mai prosti ca mine, dimpotriva, asa cum mi-am date eu seama de anumite lucruri, stiau si ei de la inceputul scandalului. Demult tot stau si ma minunez, cum poate un cap gol ca Antonescu sa isi imagineze ca un partid sulfit si uns cu toate alifiile ca PSD va renunta la un candidat propriu la Presedentie sau la un Guvern propriu si personal. Si asta tocmai acuma cand lumea a inceput sa-l regrete pe Ceasca, cand a inceput sa uite cine a fost si ce a facut Nastase si Iliescu si cand Base este cu un picior in groapa, deoarece a lovit tocmai in electoratul PSD, electoratul cel mai numeros si cel ami disciplinat din Romania. Electoratul PNL nu-l va urma in veci pe Antonescu in tabara lui Ilici. Ce ar avea de castigat PSD din uniunea cu PNL, nimic, ar avea de pierdut, ar trebui sa imparte o victori cu un dusman care nu l-a ajutat cu nimic in razboi. Geoana este doar un pion care merita sacrificat, nu aduce nici un castig PSD, dar poate fi o ocazie, un pretext.

m.omiduta - nu inteleg ce vrei, unde bati si pe

... cine sustii.
Eu ii sustin pe PDL-isti, asa cum sunt ei. Si asta pentru ca am prostul obicei de a mai privi si peste gard, la vecini, sa vad cum e la dansii si astfel, imi pot explica de ce e asa la noi.
La PSD n-au decat sa-si rupa toti gatul.
In ceea ce-l priveste pe Antonescu, persoana lui nu ma intereseaza. Pacat ca a facut harcea parcea din PNL; singur, neajutat de Băsescu, asa cum se temea. Daca Antonescu ar fi un om logic, judecat, realist, acum ar fi pentru el si pentru PNL sa fuga de PSD mancand pamantul. Este un naiv, un subdezvoltat daca el crede ca gasca PSD il va sustine vreodata la presedintie sau ca PSD-istii au onoare... Se inseala amarnic, orbit de promisiuni...

silvia ...

Iliescu si Nastse i-au dat ordin lui Ponta sa-l "ierte" pe Geoana. Ce s-a intamplat azi, cu judecarea lui Geoana , in lipsa, a fost facuta tocmai pentru a-l scoate pe Ponta cu basma curata. Comisia a ales excluderea lui Geoana, dar judecandu-l in lipsa, mai devreme fata de ora la care fusese anuntat in scris, acesta poate cere anularea sentintei. Si uite asa se taraganeaza lucrurile, Geoana este suspendat moral dar ramane in PSD, iar Ponta nu mai are motive sa plece deoarece partidul are aceeasi pozitie ca el .. scorul a fost 43 la 5.

cadavru-necadavru , Geoana e zgandarit aiurea .

In USL sunt probleme si astia pun batista pe tzambal .

"Mehedinti: Conferinta de presa a lui Victor Ponta, blocata de o membra a PSD. Liderul USL a fost nevoit sa faca declaratii pe hol
"De ce nu s-a dat voie sa se vorbeasca? De ce numai Adrian Duicu la Mehedinti? De ce nu ne ascultati? Eu va ascult! Vreau la microfon, toata lumea a vorbit, vreau si eu, sunt tot mehedinteanca. USL-ul la Mehedinti este pe marginea prapastiei", i-a spus Rogoveanu lui Victor Ponta, care i-a raspuns ca o asculta, dar nu in prezenta multimii.

Ulterior, femeia a mers in sala de conferinte de la Casa Tineretului, acolo unde era programata conferinta de presa a lui Ponta, s-a asezat pe scaun si s-a adresat presei. Rogoveanu l-a acuzat pe presedintele PSD Mehedinti ca a prabusit Partidul Social Democrat in sondaje si va prabusi si USL-ul, prin modul defectuos in care conduce organizatia de la Mehedinti, cerandu-i demisia lui Adrian Duicu.

"Nu ies de aici, decat peste cadavrul meu. Nu se mai poate sa stea Duicu la Mehedinti, nu se mai poate", le-a spus femeia celor care i-au cerut sa iasa din sala, refuzand sa paraseasca incaperea. Din acest motiv, liderul USL a facut declaratii pe holul cladirii.

Mediafax precizeaza ca Rogoveanu este membru PSD din 2008. Ea trebuia sa candideze in 2012 la postul de primar al comunei Bacles, dar a fost exclusa de pe liste de conducerea PSD Mehedinti."

pai vedeti mai oameni buni ce fac amazoanele in USL ?

 

In doua randuri a iesit Geoana pr tv-uri ca sa spuna ca el l-a

... facut om pe Ponta, ca el l-a ajutat sa ocupe functii in PSD fara sa aiba nici un merit. Acum, asistam cum incorectitudinea de care a dat dovada Geoana ca sef PSD, se razbuna, se intoarce impotriva lui ca un bumerang, lovindu-l cat se poate de crunt. Poate din experienta trista dar meritata de Geoana, vor invata si altii ca "Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti...!

he, he, he, imi place ce amazoana zice si....

"Nu ies de aici, decat peste cadavrul meu. " rogoveanu pesederasta cu state de sirvici din 2008
....sunt foarte curios cum va iesi? prin Sarindar poate?

"corvus corvo oculum non eruet "

O sa cunoastem si noi in ce categorie de interes se afla Geoana si carui grup ii apartine de fapt.

 

Nu stiti ?

privitii un moment anturajul politic apropiat : Catalin Voicu, Vanghelie ... E drept ca dl Geoana si-a schimbat anturajul in functie de interesul momentului. Vizita la Moscova si la SOV in pregatirea alegerilor spune destul. Destul spune si faptul ca dl Geoana a fost propulsat gratie angajamentelor paterne. Dl Geoana are si relatii in USA, are si proprietati acolo. Asta nu defineste o pozitie politica pro-americana, insa.
Toate aceste probleme nu-l fac pe dl Geoana mai negru decat actualii sai opozanti din PSD - greu de cantarit !

Gruparea Russ de la Cluj e de partea lui Ponta,

De ce ? Fiindca baronii locali PSD din Transilvania il vor pe brasoveanul Titus Corlateanu.

Pope Clement, chevalier Guillaume de Nogaret, King Philip! I summon

you to the Tribunal of Heaven before the year is out!"
Geoana! Atit trebe sa le zici! Si sa vedem de intzeleg si .. bo.ii aia din PSd!

 

o vor ,, da la pace ''...geoana isi va cere scuze, va fi sanctionat

cu 10% pe 3 luni din indemnizatia de demnitar si va fi obligat sa taca 3 luni..

ponta se va bate cu pumnul in piept ca vezi ce ti l-a mai sanctionat..

toata lumea fericita !

nu de alta dar cand psd a anuntat ca vrea sa-l schimbe pe geana de la presedintia senatului toate partidele au scos la incalzire cate un candidat !!

 

Gong scrie: "toate partidele au scos la incalzire cate un

...candidat."
Firesc! Asa se procedeaza. De ce rocada? Cine este Iliescu sa faca ce vrea in senat, sa ignore legile in vigoare, sa-si propuna oamenii lui, sa ceara sa i se faca voia lui?
Este inadmisibil ca un om sa-si permita asa o obraznicie.
De aceea PDL a si refuzat sa fie aliatul PSD la a-l inlocui pe Geoana - PSD-ist, cu un alt PSD-ist. De ce? Unde scrie ca e permisa rocada cum vrea Iliescu?

eu nu fac propaganda rocadei...constat ca psdistil

li s-a inmuiat macaroana cand au constat ca, chiar pot sa piarda sefia senatului asa ca au dat inapoi..

se pare ca psd...

sfatuit aiurea de marele "avocat" sova(abia acum se vede ca el si ponta au cunostinte juridice mult sub genunchiul broastei)a crezut ca senatorii puterii sunt obligati de hotararile din bpn al psd, ori se vor simti"obligati" ca cei de la turceni-rovinari in 2009...
acu' sigur ca au doar doua solutii:sa continue cu mazilirea lui geoana,caz in care risca ca o felie buna sa plece cu el la unpr, caz in care geoana poate sa pastreze si sefia senatului,caci cererea psd de "rocada" va fi respinsa!!
a doua solutie,sa-l sanctioneze de fatada pe geoana,pentru a pastra sefia senatului, caz in care ridicolul ii va urmari mult timp de acum incolo,iar partidul va fi perceput ca unul slb, condus de oameni si mai slabi si incompetenti...
observati ca in ambele situatii...geoana castiga!!!

 

Comentariu

Stimabililor,in articolul de fata faceti o afirmatie dubla
data de domnul Ponta chipurile:". Precizam ca PSD va persista in incercarea de inlocuire a domnului Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului cu domnul Titus Corlatean,.."si mai jos:"De asemenea, precizam ca PSD nu va da curs, asa cum se sugereaza in prezent, nici unei incercari de revocare din functie a domnului Mircea Geoana, proces care ar duce la pierderea functiei de catre PSD".Care este de fapt declaratia originala a domnului in cauza?!!!!

 

mcgogosica - atata timp cat articolul nu are numele autorului

... nu ai cui cere sa te lamureasca.
Oricum, trebuie avut in vedere un lucru pe care l-am vazut in direct, la tv-uri: Ponta a declarat ca, daca nu este ajutat sa-l dea afara pe Geoana din PSD, el isi va da demisia.
Sigur, Geoana va ramane sef la Senat pentru ca o rocada nu va fi acceptata, este umilitoare si jignitoare la adresa celorlalte partide dar si impotriva legii. Si-apoi, PSD nu-si poate permite sa piarda sefia senatului ca mai mult nici nu are.
Si Ponta nu-si va da demisia din functia de sef PSD. E prea tentanta aceasta functie, prea magulitoare si aducatoare de multe si bune. Ori, un oportunist ca Ponta, pornit de drumul capatuielii si al avansarii in functii, nu renunta nici mort la asa o closca cu puii de aur pe care i-a daruit-o Iliescu, fara nici un efort.

Doctore! 'am cum sa'tzi raspund decit printr'o alta instance!

Ai zis ... Ponta! Evident cunosti mai mult decit stiu ieu in subiectul .. Ponta! da'tzi zic o chooza! Nu confunda pe Churchill, cu Ponta ...... care impinge toate jetoanele pe .. zero rouge.
Sa traim bine!

 

@dr.stranelove-Declaratia ambasadorului Gittenstein

a fost facuta ca o atentionare pentru Basescu si mai ales
ca sa-i dea aripi lui geoana,altfel nu este explicabila
vizita.Continui sa sustin ca nu a plecat de capul lui mai
ales ca a avut niste intalniri destul de simandicoase acolo,spre deosebire de Vanghelie care a facut doar poze.
In diplomatie nu esti primit decat daca ai program prestabilit.

 

Nu cred ca Basescu e amestecat, sa fim seriosi, ce diplomat e

... Geoana care le face pe toate aiurea.
Geoana a spus recent pe tv-uri ca merge in USA la fel de simplu si de usor ca la Dabuleni... Cu bani, si aici, si acolo faci orice. Care-i fraierul sa nu ia de a moaca?...

Bravo!

Ai sesizat si ce altii nu sunt in stare sau nu doresc, anume ca "dreaqu" si-a bagat coada intre fruntasii psd-isti. Spectacolul e frumos pentru cine-l intelege!

In Romania troneaza mirlania!

Valori intelectuale si politice de talie internationala, asa cum este cazul domnului Dan Mircea Geoana, eminent politician roman, cu o vasta experienta diplomatica, nu au cum sa traiasca in liniste si pace int-o tara cu numele de Romania, deoarece aceasta frumoasa tara de altfel, frumoasa si bobata, este condusa de o intreaga cohorta de politicieni (asa se cred ei. Nici vorba de a fi politicieni, ci doar nite prapaditi si sarlatani ajunsi prin smecheri si fraude in functii nemeritate prin Guvernul tarii) mirlani, adunati de prin catunele indepartate ale zonelor rurale ale Romaniei, mirlani spoiti cu un pic de scoala si asta facuta cu produse aduse de acasa, precum tuica/trascau, brinza si slaniana. Punct

 

Punct! Nah! never!

Adica .. securitatea a cistigat? Asta'i una din cele mai perverse postari!

@Parerea

Nu-i exclus. Si atunci Nastase scoate castanele cu mana copilului, dar tot spre folosul sau.

LUPII TINERI ATACA

fratia batranilor schiloditi in lupte! Adio, Ilici! Poate sa-l salveze ambasadorul Rusiei, la Viena?! Numai de impaiat ar mai fi bun! Langa Lenin! S-ar cuveni din partea lui Putin sa cheltuie pentru substante bune, ca a tinut 15 ani, Romania, la mal, distrugand-o ESENTIAL!

 

Draga Parerea,

Daca azi Ponta va castiga, inseamna ca PSD-eii i-au dat jucaica pentru a nu mai face scandal in public, insa, cu prima ocaziei, nu numai ca-i vor lua-o, dar ii vor trage si o cafteala ca sa invete minte sa nu mai urle in gura mare.

DRAGEI OMIDUTE,

La cat de arogant si gol e chilotul patriei, nimeni nu-i va inchide gura! A castigat in lupta cu batranii! Interesant de vizionat daca are deja, masa critica in a-i lua jucaria din mana lui Ilici? Si eu cred ca o are, din momentul in care a propus aruncarea geonelului peste bord. Altfel nu vad graba infiintarii PSD-ului de Viena via Moscova! Ilici va fi retras elegant, nu ca si Kaddafi! Geonelul va pleca cu o halca in UNPR sau isi va face si el partid de familie! Asa ca, fiind la moda crearea carjelor pentru batrani, vom asista la piesa "la vremi noi, tot noi"! Si asa, Europa merge mai departe, dantuind dansul "pupat Piata Endependentei"! In Romania, in numele tricolorului "iubit", evident! Iar mi-e greata....

Propaganda basi(s)ta munceste, nu gandeste :)))

Urmeaza excluderea lui Basescu din PDL si suspendat din functia statului de USL :)

Cine sapa groapa altuia cade singur in ea.

Toti penalii au fugit la UNPR :)

Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa-ti bubuie in fata

Geoana ce a semanat, culege :)

Noroc cu inteligenta miniona, care a ajuns in fruntea statului prin minciuna si impostura.

Raman insa cu o dilema: omul trebuie suspendat, arestat si condamnat sau internat ?

Ai ridicat sabia – deci de sabie vei pieri.

Parerea :) daca i se repeta ceva de foarte multe ori, este posibil ca, in final, sa inteleaga.

partid de ratati

waw! asa intelege PSD-ul democratia? judecatul este invitat la o ora si pe cand ajunge afla doar sentiinta? waw! motivele sunt probleme interne? A decis Ponta sa reconstruiasca partidul incepand cu demolarea lui chiar inaintea alegerilor?


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor