Geoana: Basescu pastreaza capuse in jurul economiei

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 15:57
1484 citiri
Geoana: Basescu pastreaza capuse in jurul economiei
Foto: Arhiva

Mircea Geoana, seful Senatului, sustine ca masurile anuntate de Guvernul Boc nu ajuta cu nimic si ca presedintele Basescu nu intentioneaza sa renunte la capusele care sufoca economia.

Faptul ca vor fi protejati de masurile de austeritate cei cu pensiile minime si salariul minim nu rezolva problema de fond, a declarat miercuri Mircea Geoana.

"Incearca sa protejeze interesele faraonice in pastrarea capuselor in jurul economiei romanesti, faptul ca nu vor sa se atinga pe cei numiti pe criterii politice si suntem intr-o solutie care va provoca si mai multa saracie", a declarat Mircea Geoana.

Seful Senatului a precizat ca sustine masura impozitarii bogatilor, sugerata si de seful FMI, Dominique Strauss-Kahn.

"Se incurajeaza in continuare un stat slab, hot si departe de cetatean", adauga Geoana.

Premierul Emil Boc a explicat ca masurile care vor fi trecute in scrisoarea de intentie adresata FMI nu vor afecta salariul minim pe economie, care va ramane la 600 de lei, sau pensia sociala minima de 350 de lei.

#Mircea Geoana, #Geoana Basescu capuse, #Basescu capuse economie , #stiri Mircea Geoana
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Cea mai MARE CAPUSA COMUNISTA pe scena politica esti tu PROSTANACULE cu tatucul tau: CAPUSA ILICI doar el te-a botezat de prostanac...! Voi ati sufocat tara timp de 20 de ani! Cu toti paraziti din PSD.