Geoana, despre planurile sale pentru 2012, anul schimbarii, pe ... YouTube (Video)

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 15:35
2844 citiri
Geoana, despre planurile sale pentru 2012, anul schimbarii, pe ... YouTube (Video)
Foto: YouTube

Senatorul independent Mircea Geoana le transmite internautilor - "dragii mei prieteni" - un an plin de impliniri, satisfactii si bucurii, exprimandu-si totodata speranta ca cei care i-au fost apropiati pana acum il vor sustine si in 2012, "un an al schimbarii".

Intr-un filmulet postat pe contul sau de Facebook si pe YouTube, Mircea Geoana le doreste romanilor ca 2012 sa fie un an mai bun, mai linistit, "mai plin de bunatate si de omenie, valorile traditionale ale natiunii noastre".

Fostul sef al Senatului le vorbeste romanilor, cu acest prilej, si despre "starea natiunii in prezent si, mai ales, in viitor".

"Acum cinci ani, cand am aderat la UE, am fost convinsi ca simpla aderare la Europa ne va rezolva problemele, ne va conduce spre demnitate, prosperitate, mai multa dreptate si vom recupera decalajele fata de Europa dezvoltata - Vestul la care noi si urmasii nostri visam si vom continua sa visam. Dar se pare ca ne-am inselat. Pentru ca ceea ce reprezina singura cheie a succesului unei natiuni este schimbarea modului in care muncim, traim, iubim, votam, aici la noi acasa. Anul 2012 trebuie sa fie anul adevaratei schimbari, dragii mei prieteni, pentru ca timpul nu mai are rabdare cu noi", spune Mircea Geoana.

Pentru ca 2012 sa fie anul adevaratei schimbari, fostul pesedist spune ca trebuie indeplinite cateva obiective obligatorii.

"In primul rand, trebuie sa facem tot ce depinde de noi pentru ca actuala putere sa fie inlaturata. (...) Nu mai putem continua asa, nu mai putem sa lasam incompetenta, coruptia, clienterismul si licherismul sa reprezinte politica de stat in Romania din 2012", transmite Geoana.

"Adevarata guvernare trebuie sa vina si in modul in care administram si guvernam aceasta tara. (...) Degeaba schimbam culorile de partide, degeaba ne punem cravata galbena, rosie sau violet. (...) Adevarata schimbare este si a modului in care ne comportam, a modului in care avem incredere, a modului in care suntem mandri ca reprezentam natiunea romana", continua fostul pesedist.

Ce va face Geoana in 2012

In acest an, adauga fostul pesedist, "am sa continui sa ma bat, am sa continui sa ma lupt pentru ideile, principiile si valorile si pentru oamenii care m-au votat si sper ca vor mai avea incredere in mine".

"Voi lansa o miscare profesionista, cu oameni seriosi si competenti, cu oameni cu frica de Dumenzeu si cu dorinta de a face bine acestei tari. Sunt convins ca aceasta noua miscare sanatoasa va reprezenta fermentul unei schimbari mai mari al intregului sistem politic romanesc. (...) Sper ca 2012 sa fie un an la care sa asistam la schimbari si mai profunde, dincolo de politica, sa ne gasim puterea sa nu mai fim atat de carcotasi si dezbintati si sa ne unim atunci cand vine vorba de interesul tarii", mentioneaza fostul sef al Senatului in filmuletul publicat pe Internet.

In final, Geoana le transmite romanilor ca 2012 sa le aduca speranta si mandrie.

"Din partea mea, a Mihaelei, a Anei-Maria si a lui Alexandru - familia noastra - urez tuturor romanilor din tara si strainate un an bun pentru oamenii buni. La Multi Ani!", conchide fostul prezidentiabil.

#Mircea Geoana planuri 2012, #Geoana urari romani , #stiri Mircea Geoana