Geoana: Motiunea de cenzura ar putea fi discutata pe 25 octombrie

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 14:05
939 citiri
Geoana: Motiunea de cenzura ar putea fi discutata pe 25 octombrie

Mircea Geoana, presedintele Senatului, a declarat sambata la Congresul PSD ca motiunea de cenzura ar putea fi discutata in Parlament pe 25 octombrie, daca social-democratii o vor depune luni.

Fostul lider al PSD a adeclarat ca vine "cu placere" la Sala Palatului, de unde are "amintiri frumoase din urma cu cinci ani" si a adaugat ca este important ca partidul sa discute despre solutii alternative de guvernare, atat timp cat "situatia in tara este catastrofala".

"(...) Miza se muta de astazi catre 25 octombrie, data cea mai probabila a discutiei din Parlament asupra motiunii de cenzura", a declarat Mircea Geoana.

Geoana a adaugat ca, in opinia sa, este nevoie de o radicalizare a mesajului PSD si ca social-democratii trebuie sa "redevina liderii nemultumirii populatiei".

"(...) Daca vom reusi sa vedem ca nu suntem intr-o simpla lupta pentru putere si dorim sa schimbam ceva cu adevarat in Romania atunci va fi un Congres de succes", a declarat Mircea Geoana.

PSD se reuneste sambata in Congres extraordinar

Peste 5.000 de social-democratii s-au reunit, sambata, in Congres extraordinar, la mai putin de un an de la ultimul eveniment de acest gen. In cadrul Congresului, social-democratii urmeaza sa decida asupra statutului partidului, vor lansa programul alternativ de guvernare si vor discuta asupra motiunii de cenzura si asupra relatiei cu PNL.

Mircea Geoana nu a participat, sambata, la Consiliul National Executiv al PSD, iar vineri seara a transmis conducerii partidului un document de 33 de pagini in care critica liderii PSD, acuzand ca se doreste stoparea democratizarii partidului.

#Mircea Geoana, #Geoana motiune octombrie, #Geoana motiune cenzura , #stiri Mircea Geoana
Comentarii
Poza ETC
ETC
rank 1
S-a dat dezlegare la primit unpr-isti in PSD :))) PDL ? unii au venit deja, iar altii vor veni in zilele urmatoare :)))